Groenten en fruit telen met LED

Hoogdraadgroenten, bladgroenten, kruiden en zacht fruit

Nauwkeurig afgestemde lichtrecepten verhogen de kwaliteit, consistentie en opbrengst van groenten en fruit, zelfs in de donkere wintermaanden. Of je nu groenten of fruit binnen verbouwt, LED-groeilampen vullen het natuurlijke licht aan en leveren het spectrum en de intensiteit die jouw gewassen nodig hebben, zonder extra warmte te produceren. Bovendien is LED-verlichting een efficiënte manier om de verlichtingscapaciteit te verhogen en het elektriciteitsverbruik te verlagen.

LED-binnenkweeklampen voor groenten verhogen de oogstopbrengst en de kwaliteit van gewassen

Jaarrond kwalitatieve groenten met LED-groeilampen

Philips LED-groeilampen voor groenten kunnen nieuwe mogelijkheden voor je bedrijf bieden. Of je nu de opbrengst en kwaliteit voor hogedraadtomaten en komkommers wil verbeteren of het hele jaar door groenten in je kas wil verbouwen, het maakt niet uit. Met Philips LED-groeilampen voor groenteteelt krijg je uitstekende resultaten op basis van uitgebreide ervaring en uitvoerig onderzoek naar verscheidene groenten die geteeld worden in de grootste, meest succesvolle kassen ter wereld.

LED-binnenkweeklampen voor groenten verhogen de oogstopbrengst en de kwaliteit van gewassen

Kweek binnen kruiden met LED's voor uitstekende resultaten

Zorg voor een hogere productiviteit en gewassen met meer smaak door je kruiden binnen te telen met Philips LED-groeilampen. Veel telers vinden Philips de beste LED-groeilampen voor het telen van kruiden zoals basilicum, microgroenten of eetbare bloemen in een kas of vertical farm. Met aangepaste LED-lichtrecepten kunnen telers met behulp van binnenkweeklampen kruiden kweken met een uitstekende kleur, vorm en smaak. Zo zorgen ze dat hun producten echt opvallen.

Als je binnen fruit teelt, geef je je gewassen echt glans met LED-groeilampen

Teel fruit met LED's voor zoet smakend succes

Als je binnen fruit zoals aardbeien of ander zacht fruit teelt, zullen je gewassen zoeter en verser smaken met LED-groeilampen. Of je nu fruit teelt met LED-lampen in een gewone kas of in een vertical farm, met Philips LED-technologie heb je concurrentievoordeel.

Doeltreffende oplossingen voor groenten en fruit

Philips GreenPower LED-toplighting

Toplighting helpt je om natuurlijk daglicht te combineren met kunstlicht op donkere dagen in de winter, in de lente of zelfs in de zomer. Zo zorg je niet alleen voor heerlijke groenten, fijn geurende kruiden en sappig fruit, maar ook voor een hogere opbrengst!

Philips GreenPower LED-toplighting compact

Stap eenvoudig over van hogedruknatriumlampen naar de voordelen van LED-toplighting, terwijl je gebruik blijft maken van je bestaande HPS-opstelling en latwerken.

Philips GreenPower LED-bloeilamp

Gebruik LED-bloeilampen en verbeter je resultaten met aardbeigewassen door knopvorming te voorkomen of de bloei te bevorderen.

Philips GreenPower toplighting force

De nieuwe GreenPower LED toplighting force biedt een maximale lichtopbrengst van 3600 µmol/s en een rendement tot maar liefst 3,7 µmol/J

Philips GreenPower LED-productiemodule

Productieve oplossing voor meerlaagse systemen om het hele jaar door sla en bladgroenten, zachtfruit en kruiden te kweken.

Philips GreenPower LED-interlighting

Zorg dat het juiste PAR-licht precies het juiste deel van je hogedraadoverkapping bereikt, daar waar het licht het meeste effect op je gewas heeft.

Lichtrecepten op maat van het gewas

De lichtrecepten van Philips omvatten alle lichtaspecten die bepalend zijn voor de groei van planten. Ze zijn het resultaat van honderden tests en onderzoeken die we hebben uitgevoerd met telers en onderzoekers naar hoe het lichtspectrum van LED-groeilampen van invloed is op diverse gewassen en groeifasen van planten.

GrowWise Control System : Het juiste licht op de juiste plaats

Met het Philips GrowWise Control System kun je eenvoudig je eigen lichtrecepten samenstellen en toepassen op dimbare modules met regelbare kleuren. Dankzij volledige flexibiliteit en controle over je verlichting profiteer je van gewassen met een hogere kwaliteit, meer productiviteit en een verbeterde efficiency.

Interesse?

Producten bestellen

Philips producten worden verkocht via een internationaal partner netwerk. Vind hier een partner in jouw regio.

Contact Philips

Wij zijn er om al jouw vragen en opmerkingen te beantwoorden. Vul hiervoor ons Contactformulier in.

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief om de twee maanden om up-to-date te blijven over Philips LED belichting voor de tuinbouw.

Ontwikkelingen bij Philips

Persberichten

Hieronder vind je een overzicht van de laatste persberichten van Philips Horticulture LED Solutions.

Blog

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze LED-oplossingen in de glastuinbouw.