Vertel een verhaal met je winkel

Aantrekken, binnenhalen en verkopen

Verlichting speelt een belangrijke rol bij hoe je klanten je winkel beleven. Met de juiste verlichting kun je je winkel transformeren, zorgen voor maximale flexibiliteit bij je winkelinrichting, je koopwaar etaleren, klanten aantrekken en klanten veranderen in kopers. Daarnaast kun je ervoor zorgen dat je winkel IoT ondersteunt door onze connected armaturen te gebruiken in combinatie met Interact Retail. Zo kun je de kracht van slimme technologie gebruiken.

Verbeter de beleving

Ontwerp, creëer, vernieuw en beheer verlichtingsscènes voor je winkel

Voeg een snufje van jezelf toe met maatwerkverlichting

Doe betere zaken met licht dat klanten aantrekt, binnenhaalt en behoudt

Bouw aan je merk

Start het verhaal over je merk al met een dynamisch verlichte productpresentatie in de etalage

Gebruik in de winkel dynamische verlichting om klanten naar specifieke ruimten en aanbiedingen te leiden

Zorg voor een samenhangende uitstraling met verlichting die bij je merk past

Optimaliseer je werkwijze

Zorg dat winkels op tijd openen met speciale oplossingen voor de supply chain

Verlaag de kosten met energiezuinige LED-verlichting en regelsystemen

Minimaliseer onderbrekingen met vereenvoudigde installatie en ingebruikstelling, plus wereldwijde ondersteuning

Creëer ervaringen met de beste lichtkwaliteit

We weten dat emoties een belangrijke rol spelen in het besluitvormingsproces van de klant en dat de juiste emotie wordt opgeroepen door de juiste ervaring. De kwaliteit van het licht maakt het verschil als het aankomt op het creëren van een ervaring in je winkel die past bij je merk.

De kwaliteit van het licht betekent meer dan de parameters en kenmerken van licht. Het verwijst naar hoe verschillende verlichtingstoepassingen van invloed zijn op het gedrag van de klant en hoe ze de uitstraling en het gevoel van een ruimte of de collectie beïnvloeden.

Goede verlichting draait helemaal om het creëren van een ervaring. Iets dat je voelt en niet ziet.

De voordelen van lichtkwaliteit in één oogopslag

De voordelen van lichtkwaliteit in één oogopslag

Zorg voor een onderscheidende merkbeleving

Creëer een sfeer die de identiteit van je merk, het doel van de winkel en de identiteit van je klant één maakt. Philips Fashion Proof Optics (FPO) creëren intensiteit en contrast waarmee je het uiterlijk van je collectie, de sfeer en de identiteit van je winkel kan definiëren.

Jouw collectie in de spotlights

Philips Fashion Proof Optics (FPO) laten je collectie opvallen. Met miniatuurspotjes en uitstekende anti-verblindingsregeling geeft deze unieke optiek 30% meer intensiteit en twee keer zo veel contrast om je collectie in het oog te laten springen.

Versterk de kleuren in je collectie

Zien is geloven, dat weten we allemaal. Philips LED Flavors zorgen ervoor dat de kleuren in je collectie levendig zijn. Benadruk de natuurlijke textuur en zorg dat kleuren echt en levendig zijn. Maak indruk op je klanten met een aantrekkelijke ervaring dankzij lichtkwaliteit.

Vergroot de stopkracht van je winkel en trek meer klanten

Met een extra smalle bundel en hoge intensiteit kun je levendige en aantrekkelijke etalages inrichten. Zelfs op zonnige dagen ziet je winkel er uitnodigend en gastvrij uit.

Ontdek de mogelijkheden

Creëer je eigen kenmerkende verlichting en laat je merk zich onderscheiden

Je winkel is uniek. En nu kan je verlichting dat ook zijn

Productkenmerken

Verlichting op maat

Grote decoratieve hanglampen die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van je project

Stijlvolle accentverlichting met geïntegreerd scharnier

Ontdek connected verlichting

Ontdek connected verlichting

Winkelverlichting is overal. Maar connected LED-verlichting met Interact Retail doet veel meer dan alleen de winkel verlichten. Veel meer. Zij ondersteunt een nieuwe operationele efficiëntie, verbetert de winkelbeleving en genereert gegevens voor diepgaande winkelanalyses. Op basis daarvan creëer jij verbluffende en flexibele winkelruimten en activeer je specifiek gedrag. Bijvoorbeeld via locatiegebaseerde aanbiedingen die klanten op hun smartphone ontvangen via jouw winkel-app. Dat is wat je noemt slimme handel.

Lighting Services

Verlichtingsservices worden beheerd door Signify. We zorgen voor jouw verlichting, zodat jij je bezig kunt houden met je bedrijf. Meer informatie over deze services vind je op onze bedrijfswebsite.

Professionele services

We bieden vanaf het begin ondersteuning op maat en combineren uw wensen met onze kennis. Zo komen we met u tot de beste lichtoplossing die waarde toevoegt aan uw bedrijf.

Servicepakketten

Uw bedrijf verdient verlichting die lang meegaat. Van het voorkomen van problemen tot snelle hulp op afstand: onze ondersteuning zorgt ervoor dat uw verlichtingssysteem langer meegaat.

Managed Services

We zorgen voor lichtoplossingen op maat, die bij de behoeften van uw bedrijf passen en in lijn zijn met duidelijke Kritische prestatie-indicatoren (KPI's).

UV-C-desinfectieservices

UV-C-licht is een bekend desinfectiemiddel voor de lucht, water en oppervlakken. We bieden UV-C-services voor projectontwerp, planning, installatie, gebruik en onderhoud om de effectiviteit en een juist gebruik te waarborgen.

Meer weten?

Neem voor vragen en nadere informatie contact op met je lokale klantencentrum.

Downloads