LED-groeilampen

Groei met Philips LED

Natuurlijk licht schiet vaak tekort om gewassen precies te geven wat ze nodig hebben om te groeien en bloeien. Met professionele LED-groeilampen van Philips kun je tal van aspecten van de groei van gewassen controleren, die uiteindelijk onder de streep betere resultaten opleveren. Of je nu groenten, fruit of bloemen produceert in een kas, verticale boerderij of andere indoorfaciliteit, ook voor jouw specifieke gewas kun je kiezen uit de beste LED-groeilampen. Deze veelgebruikte en uitvoerig geteste LED-groeilampen voor de tuinbouw helpen je om de opbrengst, kwaliteit en consistentie van je gewassen te verhogen.

Lichtrecepten op maat van het gewas

De lichtrecepten van Philips omvatten alle lichtaspecten die bepalend zijn voor de groei van planten. Ze zijn het resultaat van honderden tests en onderzoeken die we hebben uitgevoerd met telers en onderzoekers naar hoe het lichtspectrum van LED-groeilampen van invloed is op diverse gewassen en groeifasen van planten.

GrowWise Control System : Het juiste licht op de juiste plaats

Met het Philips GrowWise Control System kun je eenvoudig je eigen lichtrecepten samenstellen en toepassen op dimbare modules met regelbare kleuren. Dankzij volledige flexibiliteit en controle over je verlichting profiteer je van gewassen met een hogere kwaliteit, meer productiviteit en een verbeterde efficiency.

Interesse?

Producten bestellen

Philips producten worden verkocht via een internationaal partner netwerk. Vind hier een partner in jouw regio.

Contact Philips

Wij zijn er om al jouw vragen en opmerkingen te beantwoorden. Vul hiervoor ons Contactformulier in.

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief om de twee maanden om up-to-date te blijven over Philips LED belichting voor de tuinbouw.

Ontwikkelingen bij Philips

Persberichten

Hieronder vind je een overzicht van de laatste persberichten van Philips Horticulture LED Solutions.

Blog

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze LED-oplossingen in de glastuinbouw.