Eenvoudige installatie. Uitstekende verlichting

Slimme installateurs zeggen nooit 'nee' tegen besparingen op het gebied van tijd en geld. Met de Philips CoreLine LED-armaturen hoeft dat ook niet, want deze serie biedt een volledig assortiment aan LED-verlichtingsoplossingen, waarmee je de installatietijd tot een minimum kan beperken en tegelijkertijd energie kan besparen.

CoreLine All-in armaturen bieden nog meer installatiegemak. Ze integreren 9 producten in één enkelen armatuur, door tot 3 kleurtemperaturen en 3 lumen outputs te combineren. Zo geniet je met een druk op de schakelaar van een ongeëvenaarde flexibiliteit op locatie.

Dit maakt Philips CoreLine armaturen de perfecte oplossing voor elk project, van onderhoud tot nieuwe installaties.

Innovatief

CoreLine-armaturen zijn de eerste Interact Ready LED-armaturen en werken naadloos samen met de intuïtieve Interact Pro-app en het bedieningspaneel.

Easy-to-install

Het efficiënte ontwerp van de CoreLine LED-armaturen maakt een individuele vervanging van bestaande lampen mogelijk, met nagenoeg geen noodzaak van dure nieuwe bedrading of nieuwe plafondconfiguraties.

Hoogwaardig

LED-technologie staat aan de basis van de hoge kwaliteit van het licht van CoreLine. Dankzij zijn lange levensduur kun je aan elke vraag voldoen en de beste verlichtingsoplossing aanbieden.

Easy installation - designed for your needs

Gemakkelijke installatie – ontworpen voor jouw behoeftes

Installatie is nog nooit zo eenvoudig geweest als met Philips CoreLine armaturen.

Snelle connectors en tool-free elektrische bedrading zorgen voor een snelle en gemakkelijke installatie die u tijd bespaart op locatie.

Maak je klaar voor een moeiteloze ervaring met Philips CoreLine. 

CoreLine All-in

Alles wat je nodig hebt voor een flexibele installatie

Krijg tot 9 producten in 1. En geniet van een ongeëvenaarde flexibiliteit op locatie en het gebruiksgemak dat je gewend bent van Philips CoreLine.

All-in

Volg het nieuwe All-in icoon en ervaar de grootste flexibiliteit bij jouw volgende bestelling

Multi Lumen

Altijd de perfecte verlichting dankzij aanpasbare lumenoutput

Multi kleurtemp

Van gezelligheid tot energie: pas moeiteloos de kleurtemperatuur van het licht aan

Easy to switch

Kies moeiteloos tussen verschillende lichtinstellingen tijdens installatie via een geïntegreerde schakelaar

Jouw voordelen

  • Verminder je voorraden. Een code, meer opties: verander gewoon de instellingen ter plekke om te voldoen aan de behoeftes.
  • Gemakkelijk te installeren. Profiteer met het CoreLine assortiment van dezelfde snelle en eenvoudige installatie die je gewend bent en waardeert.
  • Perfect voor onderhoud. Kies op locatie de juiste instelling bij het wijzigen van de armaturen of pas deze na de installatie aan de voorkeuren van de klant aan.
  • Vertrouwde kwaliteit van Philips. All-in armaturen voldoen aan de hoogste standaarden in de markt.

CoreLine All-in luminaires

Families in deze reeks

overview content image connected lighting

Jouw eerste keuze voor moeiteloze slimme verlichting

LED-lampen met geïntegreerde sensoren verbonden met applicatiesoftware. Dit is slimme verlichting die opent een hele nieuwe wereld van mogelijkheden. Philips biedt een breed assortiment aan Interact Ready armaturen en lampen die zijn ontworpen voor maximale prestaties, personalisatie en design. Alle componenten, inclusief draadloze sensoren en wandschakelaars, zijn eenvoudig te upgraden en gemaakt om aan de behoeftes van jouw klanten te voldoen. Met deze slimme verlichting kunnen jouw klanten genieten van het licht, comfort en gemak dat hun bedrijf verdient.

Scenario's en tools

CoreLine-tour

CoreLine-tour

Bekijk CoreLine in al zijn glorie – bezoek de 360° interactive building tour om CoreLine te ontdekken, geïnstalleerd in meerdere toepassingen.

Blijf bij de tijd

Meld je aan voor de nieuwsbrief voor installateurs en blijf op de hoogte van onze innovaties.

Vind een distributeur

Vind je dichtstbijzijnde distributeur of partner.

Neem contact op met ons

Hebt u nog vragen? Neem gerust contact op met ons.

Startpagina Installateurs

Daar vind je een overzicht van de informatie en hulpmiddelen voor installateurs: van LEDtube selectietool tot CoreLine lichtplan calculator, en nog veel meer.

Ledinaire

Maak eenvoudig de overstap naar LED-verlichting, zonder hoge kosten. Kies voor betaalbare, betrouwbare en energie-efficiënte verlichting van de toonaangevende naam in LED.

LED lampen

MASTER LED-lampen leveren licht van hoge kwaliteit; constante kleuren, maximale compatibiliteit en dimmen met hoge prestaties.