Stadionverlichting van de toekomst

Zorg dat het stadion werkt voor jou en de fans

Geef je accommodatie de kans om te stralen. Met ArenaVision LED-verlichting wordt een gemiddelde wedstrijd een echt spannende gebeurtenis. Verblindingsvrije verlichting helpt camera's elke actie vast te leggen en geeft toeschouwers een duidelijk zicht op de activiteiten op het veld. Ontdek hoe je je gebouw flexibeler maakt, de kosten verlaagt en de operationele efficiëntie verbetert. Daarnaast kun je ervoor zorgen dat je bedrijf IoT ondersteunt door onze connected armaturen te gebruiken in combinatie met Interact Sports. Zo kun je de kracht van slimme technologie aanwenden.

Optimaliseer je werkwijze

Verlaag de kosten met energiezuinige LED-verlichtingssystemen

Identificatie ter plekke voor eenvoudiger en sneller onderhoud van armaturen met de Philips Service-tag, een op QR-codes gebaseerd identificatiesysteem

Verhoog de inkomstenstromen met de flexibiliteit om in dezelfde ruimte verschillende soorten evenementen te organiseren

Verbeter de beleving

Bied ondersteuning voor de nieuwste internationale normen voor tv-uitzendingen

Voldoe aan de hoge eisen voor het uitzenden van slowmotionopnamen met knippervrije verlichtingstechnologie

Verbeter de beleving op het veld met uitstekende kleurweergave, ‑temperatuur en ‑gelijkmatigheid

Flexibel ontwerp

Vereenvoudig de bedrading met één krachtige driver

Bied de keus uit verschillende optieken voor verschillende stadiongebouwen

Verhoog de flexibiliteit met optionele louvres die verblinding voorkomen

Verlicht het speelveld met onze sportverlichting

Breng de gevel tot leven met onze dynamische systemen voor architectuurverlichting

Philips Color Kinetics

Ontdek dynamische verlichting

Verlicht je sportaccommodaties en creëer inspirerende visuele ervaringen voor je fans door Philips armaturen te combineren met dynamische, kleurrijke architectuurverlichting van Color Kinetics.

Uitzicht op het Wanda Metropolitano-stadion

Ontdek connected verlichting

Slimme stadions en enthousiaste supporters beginnen met Interact Sports. Interact Sports werkt samen met onze connected armaturen om te helpen bij het beheren van al jullie verlichting: dus ook de veld- en entertainmentverlichting, de gevel van het stadion en de horecagedeelten. Voeg IoT-sensors toe om de functionaliteit of marketingactiviteiten te verbeteren. Verras fans met uitgekiende lichtshows voor, tijdens en na de hoofdact. Trek sponsors aan met nieuwe unieke mogelijkheden om te adverteren. Met Interact Sports creëer je eenvoudig flexibele, multifunctionele accommodaties die nieuwe inkomstenstromen kunnen genereren, geschikt zijn voor verschillende soorten evenementen en nieuwe zakelijke mogelijkheden kunnen opleveren.

Lighting Services

Verlichtingsservices worden beheerd door Signify. We zorgen voor jouw verlichting, zodat jij je bezig kunt houden met je bedrijf. Meer informatie over deze services vind je op onze bedrijfswebsite.

Professionele services

We bieden vanaf het begin ondersteuning op maat en combineren uw wensen met onze kennis. Zo komen we met u tot de beste lichtoplossing die waarde toevoegt aan uw bedrijf.

Servicepakketten

Uw bedrijf verdient verlichting die lang meegaat. Van het voorkomen van problemen tot snelle hulp op afstand: onze ondersteuning zorgt ervoor dat uw verlichtingssysteem langer meegaat.

Managed Services

We zorgen voor lichtoplossingen op maat, die bij de behoeften van uw bedrijf passen en in lijn zijn met duidelijke Kritische prestatie-indicatoren (KPI's).

UV-C-desinfectieservices

UV-C-licht is een bekend desinfectiemiddel voor de lucht, water en oppervlakken. We bieden UV-C-services voor projectontwerp, planning, installatie, gebruik en onderhoud om de effectiviteit en een juist gebruik te waarborgen.

Projecten

Ekinox Arena

Philips ArenaVision LED-sportverlichting in Ekinox Arena

Chelsea F.C.

De geïnstalleerde LED-veldverlichting voldoet aan de strenge uitzendeisen van de Engelse Premier League.

Productkenmerken

Meer weten?

Neem voor vragen en verdere informatie contact op met je lokale klantencentrum.

Schijnwerperverlichting voor sport- en andere terreinen