Voldoet aan jouw speciale verlichtingsbehoeften

Speciale verlichting

Licht kan het verschil maken in jouw wereld, daarom ontwikkelen we steeds weer producten waarmee je beter kan werken en leven.

Onze innovatieve, speciale verlichtingssystemen ondersteunen je leven op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden.

De serie met speciale verlichting omvat lampen die zijn ontwikkeld voor drie specifieke segmenten: entertainment, UV-zuivering en de gezondheidszorg. Elke lamp is in nauwe samenwerking met OEM-partners ontwikkeld om te voldoen aan jouw behoeften op de meest effectieve en efficiënte manier.

Entertainment

Entertainment

Maak je klaar om je bezoekers te betoveren. De geavanceerde verlichting is ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen die worden gesteld aan modern entertainment. Dat betekent dat acteurs er beter uitzien, verlichtingsontwerpers spectaculaire effecten kunnen produceren en installateurs eenvoudig en snel hun taken kunnen uitvoeren. Bovenal zorgt de hoge duurzaamheid van de lampen ervoor dat ze het blijven doen totdat het doek valt.

Een aantal van de meest populaire entertainmentinnovaties zijn:

  • MSR Gold: gouden lampvoeten maken hogere temperaturen mogelijk
  • MSD en MSR Platinum: hoge bundelintensiteit en een hele smalle bundel
  • MSR Gold FastFit: innovatieve lampvoet die een snelle vervanging mogelijk maakt
  • MSR Gold MiniFastFit: kleinere lampen voor smallere armaturen

Voeg een aantal van deze geavanceerde lampen toe aan je collectie en bezorg je publiek een avond om nooit te vergeten.

UV-C-desinfectie

Bacteriën en virussen die veelvoorkomende infecties veroorzaken leven in het water, in de lucht en op oppervlakken, zelfs na een normale schoonmaakbeurt. Philips UV-C-lampen hebben de mogelijkheid om deze schadelijke micro-organismen te neutraliseren.

De UV-C-lampen desinfecten oppervlakken en objecten in een groot aantal omstandigheden. Denk aan ziekenhuizen, scholen, kantoren, fabrieken, retailoutlets en de voedingsmiddelensector, evenals transportvormen zoals vliegtuigen, bussen en treinen.

Philips UV-C-lampen kunnen ook worden gebruikt om lucht in een kamer te zuiveren en HVAC-systemen schoon te houden. Ze werken in luchtventilatiesystemen die doorstromende lucht desinfecteren, open UV-C-systemen of robots die ruimtes en locaties 's nachts of wanneer de ruimtes niet worden gebruikt desinfecteren, evenals in airconditioningsystemen.

Voor het zuiveren van water kunnen Philips UV-C-lampen worden gebruikt in de behandeling van drink- en afvalwater in woonwijken, industriegebieden en gemeentelijke installaties. Ze kunnen ook worden gebruikt om water in zwembaden, jacuzzi's en vijvers te desinfecteren.

Zuivering door fotocatalytische oxidatie (PCO)

Fotocatalytische oxidatie is het proces van het vernietigen van organische stoffen door middel van oxidatie. Deze technologie is geschikt voor het verwijderen van lage concentraties aan verontreinigende stoffen (PPB-niveau) uit het water, de lucht en van oppervlakken.

Insectenval

Insectenval

Elk jaar vormen insecten, ongedierte en vliegen een enorme bedreiging voor de voedingsmiddelen- en drankensector. Een van de meest effectieve manieren om dit probleem aan te pakken is door ze te lokken met een elektronische vliegenmepper. Maar de kracht van dat lokmiddel wordt voornamelijk bepaald door de lampen in die vliegenmepper en het is belangrijk om te weten dat niet alle lampen hetzelfde zijn.

Verschillende UV-B-toepassingen

Philips biedt zeer betrouwbare TL(T12), PL-S en PL-L narrowband en broadband UV-B-lampen, die geschikt zijn voor verschillende toepassingen zoals fototherapie, tuinbouw, gezondheid en welzijn.

Wetenschap en industrie

We zijn al meer dan 120 jaar een toonaangevend bedrijf op het gebied van verlichting en hebben een ongeëvenaarde expertise in speciale lampen voor wetenschappelijke en industriële toepassingen. Neem bijvoorbeeld ons uitgebreide assortiment met halogeenlampen. Deze vervormingsvrije kwartsballon, de nauwkeurig bepaalde gloeidraadpositie en kleurweergave-index van 100 zorgen ervoor dat ze perfect zijn voor missiekritieke systemen. En dan hebben we nog de Flexo print TL/R-lampen met een interne reflector, die het ideale UVA-spectrum produceren voor optimale resultaten van een flexografische behandeling.

In de loop van de jaren hebben we ontdekt dat professionele eindgebruikers op zoek zijn naar lampen met uitstekende prestaties waar ze op kunnen vertrouwen en die uitstekende waar voor hun geld leveren. Dat is precies wat we bieden, want zo kun jij je klanten precies geven wat ze nodig hebben. Ontdek meer over ons assortiment en de specificaties op de volgende pagina's.

Hoe kan ik jou helpen?

Neem contact met ons op

Neem voor aanvullende informatie over speciale verlichting contact op met je plaatselijke verkoopkantoor.