Openbare verlichting voor wegen en straten

Bespaar energie en verbeter de verkeersveiligheid in je stad

Het wegenstelsel van steden is vaak erg complex. Daardoor zijn er meerdere soorten verlichting nodig om te waarborgen dat het verkeer soepel doorstroomt, dat mensen veilig zijn en dat steden kosten besparen. LED-straatverlichting van Philips is een kostenefficiënte en duurzame keuze voor steden van vandaag. Daarnaast kun je ervoor zorgen dat je stad IoT ondersteunt met onze connected armaturen, die je helpen om de kracht van slimme technologie aan te wenden met Interact City.

Verlaag de kosten

Verlaag het energieverbruik tot wel 50% met efficiënte LED-verlichting en speciale optieken voor elke toepassing

Verminder onderhoudskosten met IoT-compatibele, repareerbare armaturen

Modulaire componenten en digitale onderhoudstools maken bliksemsnel onderhoud mogelijk

Verbeter de beleving

Verbeter het esthetisch aanzicht van straten terwijl het omliggende gebieden subtiel verlicht

Elimineer lichthinder en zorg dat bewoners baat hebben bij woonwijkverlichting

Gebruik de nieuwste verlichtingstechnologie om ervoor te zorgen dat zowel automobilisten als voetgangers zich veilig, comfortabel en geborgen voelen

Verbeter de duurzaamheid

Verminder de CO₂-uitstoot voor een groenere en duurzamere stad

Behoud de donkere nachthemel en bescherm vleermuizen met speciale lichtrecepten voor vleermuizen

Maak je stad toekomstbestendig met een upgradebare infrastructuur

Ontdek Interact connected verlichtingssystemen

Ontdek connected verlichting

Behoefte aan een robuuste infrastructuur die de stedelijke services verbetert? Dit kan met de Interact City-verlichtingssoftware en onze connected armaturen: deze verbetert de veiligheid van burgers, verfraait openbare ruimten en maakt burgers betrokken en trots. Tegelijk verlaagt Interact City de energiekosten en vergroot het de efficiëntie. Wat je daarmee bespaart, kun je weer investeren in nieuwe projecten voor een smart city.

Lighting Services

Verlichtingsservices worden beheerd door Signify. We zorgen voor jouw verlichting, zodat jij je bezig kunt houden met je bedrijf. Meer informatie over deze services vind je op onze bedrijfswebsite.

Professionele services

We bieden vanaf het begin ondersteuning op maat en combineren uw wensen met onze kennis. Zo komen we met u tot de beste lichtoplossing die waarde toevoegt aan uw bedrijf.

Servicepakketten

Uw bedrijf verdient verlichting die lang meegaat. Van het voorkomen van problemen tot snelle hulp op afstand: onze ondersteuning zorgt ervoor dat uw verlichtingssysteem langer meegaat.

Managed Services

We zorgen voor lichtoplossingen op maat, die bij de behoeften van uw bedrijf passen en in lijn zijn met duidelijke Kritische prestatie-indicatoren (KPI's).

UV-C-desinfectieservices

UV-C-licht is een bekend desinfectiemiddel voor de lucht, water en oppervlakken. We bieden UV-C-services voor projectontwerp, planning, installatie, gebruik en onderhoud om de effectiviteit en een juist gebruik te waarborgen.

Productkenmerken

Meer weten?

Neem voor vragen en verdere informatie contact op met je lokale klantencentrum.