LED-groeilampen voor sierteelt

Bloemen en potplanten groeien en bloeien met Philips LED

Om je klanten de kwaliteit van je snijbloemen en potplanten te garanderen wil jij planten telen die gezond zijn en er altijd hetzelfde uitzien. Of je nu met meer succes potplanten wil vermeerderen, grotere snijbloemen met meer opbrengst wil of meer vaste planten wil kweken in een jaar, met Philips LED-groeilampen krijgen je sierplanten wat ze nodig hebben om te groeien en bloeien. Het assortiment Philips GreenPower LED toplighting en de GreenPower LED-productiemodule kunnen natuurlijk licht vervangen of aanvullen om elk aspect van je sierplanten te verbeteren.

Met het juiste lichtrecept krijg je de volledige controle over de vegetatie en reproductie van je planten. Daar komt nog bij dat LED-groeilampen op een lagere temperatuur werken, zodat je de warmteniveaus in je kas gemakkelijk kunt regelen.

Krijg sterkere chrysanten die langer mooi blijven

Snijbloemen: sterkere bloemen die langer mooi blijven

Elk gewas is uniek en heeft een op maat gemaakt klimaat nodig om optimaal te groeien. Grootschalig onderzoek door Philips in de afgelopen jaren heeft aangetoond dat telers Philips LED-groeilampen kunnen gebruiken om bloemen zoals chrysanten, rozen, lelies of gerbera’s van topkwaliteit te produceren met meer controle, meer planten per vierkante meter en dus ook meer opbrengst.

Laat rozen bloeien met LED-lampen voor rozen

Potplanten: compactere planten dankzij juiste lichtspectrum

Al vele jaren telen verschillende potplantenkwekers succesvol met Philips Horticulture LED-verlichting. Of je nu een hoog of laag lichtniveau wenst, een grote of een korte afstand tussen lamp en gewas, dankzij ons breed productassortiment is er altijd een oplossing die bij jouw situatie past.

Meer succes bij vermeerdering met LED-vermeerderingslampen

Perkplanten: sterke, compacte planten met veel vertakkingen

Ook bij perkplanten is het enorm belangrijk om sterke, compacte planten te telen met veel vertakkingen. Naast het toepassen van LED-belichting in de opkweek heeft ook het toepassen van LED tijdens de afkweekfase aangetoond dat het de eigenschappen van de plant kan verbeteren. Steeds meer telers in dit segment maken de stap van onbelichte teelt naar 100% LED-belichting.

Meer succes bij vermeerdering met LED-vermeerderingslampen

Meer succes bij opkweek en vermeerdering met LED

Het telen een gezonde sierteeltgewassen staat of valt met goede jonge plant. Met Philips LED-groeilampen krijgen bloemen, perk- en potplanten de juiste start. Ze zorgen voor snellere en stevigere wortelvorming, planten die gelijkmatiger en compacter zijn, en vermeerdering met hogere succespercentages. Veredelaars gebruiken Philips LED-lampen ook in hun selectiekassen. Door de rassen van de toekomst te telen onder het spectrum van vandaag zie je meteen hoe deze rassen in de praktijk reageren en kom je niet voor verrassingen te staan.

Doeltreffende groeilampen voor sierteelt

Philips GreenPower LED-bloeilamp

Produceer consistente planten van hoge kwaliteit en voorkom knopvorming voor snijbloemen, tuinplanten, eenjarige planten en overblijvende planten.

Philips GreenPower LED toplighting

Kweek snijbloemen, overblijvende planten en potplanten van topkwaliteit, met een hoge opbrengst.

Philips GreenPower LED toplighting compact

Zorg voor betere resultaten met snellere, stevigere wortelvorming. Behaal een succespercentage van 96% voor soorten die lastig te vermeerderen zijn.

Philips GreenPower LED flowering lamp

Produceer consistente planten van hoge kwaliteit en voorkom knopvorming voor snijbloemen, tuinplanten en overblijvende planten.

Philips GreenPower LED production module

Ideaal voor het vermeerderen van jonge planten, overblijvende planten en uitdagende soorten. Verhoog de bloemenknoppen per plant en produceer het hele jaar door gewassen.

Ontdek alle toepassingen

Groenten en fruit

Hogedraadgroenten, bladgroenten, kruiden en zacht fruit

Verhoog de kwaliteit, consistentie en opbrengst van groenten en fruit het hele jaar door met nauwkeurig afgestemde lichtrecepten. LED-groeilampen leveren het spectrum en de intensiteit die gewassen nodig hebben zonder extra warmte te produceren.

Bloementeelt

Snijbloemen, potplanten, perkplanten en meerjarigen

Het juiste lichtrecept zorgt voor grotere bloemen, meer succes bij het vermeerderen en hogere productiecijfers, en dat met kortere teeltcycli. LED-groeilampen geven je tijdens elke groeifase de volledige controle over je planten en het binnenklimaat.

Verticale landbouw

Bladgroenten, kruiden en zacht fruit telen zonder daglicht

Winstgevende gewassen produceren in indoorfaciliteiten. LED-lampen maken deze droom werkelijkheid. Ze bieden het optimale groeirecept om gezondere gewassen zonder bestrijdingsmiddelen te telen, om jonge planten te vermeerderen en de opbrengst van enkele of meerlaagse binnenteelt te maximaliseren.

Interesse?

Producten bestellen

Philips producten worden verkocht via een internationaal partner netwerk. Vind hier een partner in jouw regio.

Contact Philips

Wij zijn er om al jouw vragen en opmerkingen te beantwoorden. Vul hiervoor ons Contactformulier in.

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief om de twee maanden om up-to-date te blijven over Philips LED belichting voor de tuinbouw.

Ontwikkelingen bij Philips

Persberichten

Hieronder vind je een overzicht van de laatste persberichten van Philips Horticulture LED Solutions.

Blog

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze LED-oplossingen in de glastuinbouw.