Haal het beste uit verse levensmiddelen met LED-recepten voor verse levensmiddelen

Alle voordelen van verse levensmiddelen in één oogopslag

Voordelen van verse levensmiddelen
De beste presentatie

Volgens onderzoek herinneren mensen zich de kleur van verse producten als meer verzadigd dan ze in werkelijkheid zijn. Als de consument een product moet kiezen wordt dit effect nog sterker. De klant wil een kleur die nog sterker verzadigd is dan wat hij zich herinnert. Het juiste verlichtingsrecept kan daarom de presentatie optimaliseren en de verkoop bevorderen. 

Kwaliteit behouden

Slechte verlichting heeft invloed op de kwaliteit van de verse levensmiddelen. Met het juiste verlichtingsrecept blijft voeding langer vers, is de houdbaarheid langer en wordt er minder voedsel verspild.

Creëer een gedenkwaardige beleving

LED-verlichtingsrecepten voor verse levensmiddelen kunnen het verschil betekenen op je versafdelingen, omdat de presentatie en kwaliteit van je meest kwetsbare producten wordt verbeterd.

Wat is er mogelijk met LED-lichtrecepten voor verse producten?

Klanten weten uit ervaring dat als iets er goed uitziet, het ook goed smaakt. Blader door ons assortiment met LED-recepten die je verse producten in het beste daglicht zetten en tegelijkertijd verspilling tegengaan. 

Prachtig gesneden vlees

Uit onderzoek blijkt dat klanten de voorkeur geven aan vlees met een rijke, verzadigde kleur. Onze Rose LED-armaturen voor verse levensmiddelen zijn speciaal ontwikkeld in samenwerking met winkeliers en vleesspecialisten om de roodheid van vlees te verbeteren en de verkleuring te vertragen zodat er minder verspilling is.

De optimale verlichting voor verse vis

Versheid is de groeimotor van winkels. Of het nu gaat om vlees of kaas, fruit en groenten, vis en zeevruchten, met verse producten blijf je klanten je fysieke winkel in trekken. Hoe verser, hoe meer.

Groenten en fruit

De afdeling met verse producten is waar klantenloyaliteit wordt verkregen en is vaak de belangrijkste reden voor een bezoek aan de winkel. Groenten en fruit brengen specifieke uitdagingen met zich mee omdat het levende producten zijn.

Rijke, romige kaas

Wanneer kaas aan licht wordt blootgesteld, beginnen de vetten te oxideren. Eerst verandert de buitenkant, daarna wordt de smaak aangetast. Ons Champagne-recept voor verse producten laat dit delicate levensmiddel mooi tot zijn recht komen en laat het tegelijk zijn optimale versheid en kwaliteit behouden.

Perfecte aardappelen

Licht speelt een belangrijke rol in het groen worden van aardappelen: als ze in het donker worden opgeslagen, worden ze niet groen. Natuurlijk is dat niet mogelijk in een supermarkt, maar met ons lichtrecept kunnen ze zo vers mogelijk blijven.

Knapperig brood en banket

Er gaat niets boven de geur van vers gebakken brood, nog warm van de oven. Met verlichting wordt het nog aantrekkelijker. Champagne LED-armaturen voor verse producten laten het brood er knapperig en smakelijk uitzien, zodat het onmogelijk te weerstaan is.

Projecten

EDEKA Hamburg

EDEKA Hamburg heeft een betere winkelervaring gecreëerd door LED-verlichting te installeren die wordt bediend met Interact Retail-software.

Contact

Neem voor vragen en verdere informatie contact op met ons lokale klantencentrum.

Downloads

Meer over verlichting voor...