U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Slimme steden hebben
  open systemen nodig

  Technologieën en standaarden ontwikkelen zich razendsnel in de dynamische slimme stadomgeving. Steden moeten flexibel blijven en zich voorbereiden op een toekomst die gebaseerd is op standaarden en API's. 

   

  Om succesvol te zijn, moeten slimme stedeninitiatieven voorkomen dat ze vast komen te zitten aan een geïntegreerde oplossing van een enkele leverancier. Gespecialiseerde infrastructuren zorgen voor silo's met informatie en diensten. Dat maakt het moeilijk, of zelfs onmogelijk, om verschillende organisaties voor stadsdiensten efficiënt te laten samenwerken, en ondermijnt de effectieve communicatie van de stad met haar burgers. Openheid is anderzijds cruciaal voor het ontsluiten van de maximale waarde van een breed scala aan stadsdiensten.


  Hoewel besluitvormers zich in toenemende mate bewust zijn van de voordelen van een open aanpak, hebben ze meer duidelijkheid nodig met betrekking tot de volledige implicaties en uitdagingen van openheid ten aanzien van de connectiviteit, de interfaces tussen toepassingen en stadsdelen, standaarden en inkoop. Dit artikel verkent de verschillende soorten openheid en bepleit een open ecosysteem dat zich onafhankelijk ontwikkelt maar naadloos op een hoger niveau integreert. Een dergelijk ecosysteem is de sleutel tot extra waarde-ontsluiting van de verschillende elementen en toepassingen gedurende een langere periode.

  De ontwikkelingsfases: slimme stadsindustrie

  Meer over slimme steden-trends en nieuwe rapporten

  Afbeeldingen voor IT op de toekomst voorbereiden voor slimme stadsdiensten

  IT op de toekomst voorbereiden voor slimme stadsdiensten

   

  Werken in de cloud maakt flexibiliteit, schaalbaarheid en kosteneffectiviteit mogelijk wanneer er vele duizenden eindpunten op een slimme stad worden aangesloten.

  Kunnen maatschappelijke leiders en de inzet van technologieën de toekomst van steden vormgeven?

   

  Belanghebbenden in steden, zoals burgers, bedrijven en overheden die digitale technologieën gebruiken spelen een veel grotere rol dan alleen het gebruik van smartphones en sociale media. Ze geven de toekomst van steden vorm. The Economist Intelligence Unit (EIU), onderzoekt in opdracht van Philips de impact van deze technologieën in de interactie met stedelijke omgevingen. Deze onderdelen stellen de belanghebbenden in staat om met elkaar te communiceren, wat voor invloed zorgt op hoe de stad zich ontwikkelt.

  Doe mee aan het gesprek #smartcities #openness