TechTron Groep loopt voorop in Connected lighting

TechTron Groep – Eerst mensen dan techniek

techtron logo

TechTron Groep uit Veenendaal, helpt haar klanten hun ambities waar te maken met elektrotechnische oplossingen. Van elektrotechniek, technisch beheer en industriële automatisering tot aandrijftechniek en duurzame energie. Bij TechTron ontmoet je een team van ruim 60 enthousiaste en leergierige mensen, vooral actief in de industrie, onderwijs, zorg en utiliteitssector. 

Een kennispartner bij uitstek, die moeite doet om haar opdrachtgevers echt te leren kennen en pas dan met technische oplossingen komt. Ontwerpen, tekenen en installeren van elektrotechnische installaties. TechTron vertaalt complexe systemen naar technische behoeftes.

TechTron Groep, winnaar van Philips Connected lighting Expert 2019

“De toegevoegde waarde van dit programma is het bieden van innovatieve verlichtingsoplossigen voor onze eindklanten. Wij brengen een unieke oplossing en onderscheiden ons op deze manier van de concurrentie. De winst van het Philips Connected lighting Expert award in 2019 heeft ons extra naamsbekendheid gebracht en nieuwe klanten.”

Henk de Man

Henk de Man,
Accountmanager TechTron Groep

swimming pool

Klantverhaal: Het Valleibad

Zwembad in Veenendaal

Het Valleibad heeft binnen- en buitenbaden voor zowel sportieve als recreatieve activiteiten. Boven dit bad zijn 68 klokarmaturen vervangen door 35 GentleSpace-2 armaturen, voorzien van bewegingsdetectie en dimsysteem.

Het Valleibad bespaart fors op energieverbruik en materiaalkosten en is bovendien beter toegesneden op de behoeften van haar klanten.

Meer weten over TechTron Groep?

Nieuwsgierig naar wat deze Connected lighting Expert voor u kan betekenen op het gebied van innovatieve en duurzame verlichtingsoplossingen? Bezoek de website van TechTron Groep.

Vind uw dichtstbijzijnde Philips Connected lighting Expert

Vind de dichtstbijzijnde Connected lighting Expert

Benieuwd naar de mogelijkheden van slimme verlichting voor je bedrijf? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde erkende Philips Connected lighting Expert in je regio. Deze kun je vinden in de Partner Locator.

Geinspireerd?

Wij zijn er om al uw vragen en opmerkingen te beantwoorden dat kan via dit contactformulier.