U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Onderzoeken van verlichtinggegevens,
  beheer van processen

  Dankzij het innoverende CityTouch-systeem heeft de stad Siegburg in Duitsland nieuwe normen ingesteld betreffende de efficiëntie, nauwkeurigheid en flexibiliteit van de verlichtingsprocessen.

   

  Siegburg wordt steeds groter. De verlichting is dan ook een cruciaal aspect geworden van de openbare ruimte in de stad. Door de implementatie van de CityTouch-toepassing van Philips kunnen de gemeenteambtenaren nu de werkstromen van hun stad op efficiënte wijze beheren.

  Infographic verbeterde onderhoudswerkstromen
  Ze wilden de operationele processen van hun stad op een degelijke manier bewaken en beheren. Het CityTouch-systeem van Philips bleek in staat om deze verlichtingsbeheerprocessen te begeleiden. Met de CityTouch-toepassing kunnen de werkstromen worden beheerd en wordt het correct functioneren van het systeem op elk moment gewaarborgd. Vandaag de dag is het energieverbruik van Siegburg nog verder teruggedrongen en profiteert de stad van een aantal operationele voordelen, zoals het gebruik van nauwkeurige en waardevolle informatie om de planning en uitvoering van opdrachten te verbeteren.

  Het gebruik van CityTouch heeft voor meer flexibiliteit gezorgd dankzij de vereenvoudigde en transparantere procedures." 


  Jörg Hartung,

  Executive Director of Street Lighting, Siegburg

  Voor meer projecten:

  Buenos Aires

  Ontdek het project

  Los Angeles

  Ontdek het project

  Onderzoek naar de belangrijkste trends in de huidige stadsontwikkeling

  Trends
  Smart City

  Smart City berust op de nieuwste bevindingen inzake intelligente stadsontwikkeling, digitale technologie, communicatie en het delen/analyseren van gegevens. Zo kunnen we steden duurzamer, milieuvriendelijker en economisch gezien robuuster maken. Hierdoor worden steden aangenamer om in te wonen.

  Connected
  Lighting

  Infrastructuur en diensten spelen een cruciale rol in de ontwikkeling van de steden. Om succesvol te zijn moeten intelligente steden een open verlichtingsnetwerk aanleggen.