U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  De stad

  Semarang
  transformeren naar een intelligente stad

  Philips werkt met gemeenschappen samen om hen te helpen de eerste stappen te zetten in het digitale tijdperk

   

  Deze Indonesische stad is het summum van intelligente stad geworden door het Philips CityTouch-systeem en een LED-verlichtingsoplossing te installeren om het energieverbruik en de operationele kosten merkbaar te verminderen.

  Infografic grotere energiebesparing
  Met de recente installatie van de CityTouch-oplossing die in de al bestaande systemen is geïntegreerd, is een schaalbaar en duurzaam ontworpen programma voor een intelligente stad geïmplementeerd, waardoor openbare elektriciteitsmaatschappijen effectiever kunnen werken en tegelijkertijd hun operationele kosten verminderen.

  De flexibiliteit van het afstandsbeheersysteem gekoppeld aan realtime verbruiksgegevens past perfect bij de intelligente stad Semarang"


  Hendrar Prihadi,

  burgemeester

  Nog meer succesverhalen van steden 

  Buenos Aires

  Ontdek het project 

  Los Angeles

  Ontdek het project

  Onderzoek naar de belangrijkste trends in de huidige stadsontwikkeling

  Trends
  Smart City

  Smart City berust op de nieuwste bevindingen inzake intelligente stadsontwikkeling, digitale technologie, communicatie en het delen/analyseren van gegevens. Zo kunnen we steden duurzamer, milieuvriendelijker en economisch gezien robuuster maken. Hierdoor worden steden aangenamer om in te wonen.

  Connected 
  Lighting

  Infrastructuur en diensten spelen een cruciale rol in de ontwikkeling van de steden. Om succesvol te zijn moeten intelligente steden een open verlichtingsnetwerk aanleggen.