U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Vrij baan voor
  Connected Lighting

  Meer dan 100.000 straatarmaturen die op afstand worden beheerd voor een aangename en enerverende sfeer

   

  Meer dan de helft van de armaturen in Los Angeles is al vervangen met LED-technologie en de stad heeft hiermee al meer dan 100.000 lichtpunten onderling verbonden met behulp van het Philips CityTouch-systeem en de verbindingsnodes die zijn voorzien van een eenvoudige activering. Los Angeles is een voorbeeld voor steden overal te wereld die de efficiëntie van hun stadsverlichting willen verbeteren en hun straten aantrekkelijker willen maken.

  Infographic verhoogd veiligheidsgevoel
  Bron: Municipal Street Lighting Consortium, City of L.A. (2012)

   

  Ed Ebrahimian, Director of Street Lighting, is verantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe verlichtingstechnologieën in de stad. Na verscheidene beheersystemen van verschillende producenten te hebben onderzocht, koos Ed Ebrahimian voor Philips CityTouch. Het project is een schitterend voorbeeld van een plug-and-play activeringsproces en de lichtpunten functioneren perfect met de armaturen van elke willekeurige leverancier, waardoor de functionele oplossing nu al is gewaarborgd voor de toekomst. De voordelen van het CityTouch-systeem en de verbindingspunten zijn uniek en omvatten automatische indienstneming en lokalisatie via gps-signalen die in de nodes zijn geïntegreerd.

  De straatverlichting is voor de burgers 's nachts erg belangrijk wanneer ze bijvoorbeeld met de hond wandelen, met de auto rijden of naar een restaurant gaan. De mensen voelen zich veilig als er goede verlichting is. Het is dus een bijzonder belangrijk onderdeel van de infrastructuur van elke stad geworden. 


  Ed Ebrahimian,

  Director of Street Lighting, City of Los Angeles

  Voor meer projecten :

  Buenos Aires

  Ontdek het project

  Onderzoek naar de belangrijkste trends in de huidige stadsontwikkeling

  Trends 
  Smart City

  Smart City berust op de nieuwste bevindingen inzake intelligente stadsontwikkeling, digitale technologie, communicatie en het delen/analyseren van gegevens. Zo kunnen we steden duurzamer, milieuvriendelijker en economisch gezien robuuster maken. Hierdoor worden steden aangenamer om in te wonen.

  Connected
  Lighting

  Infrastructuur en diensten spelen een cruciale rol in de ontwikkeling van de steden. Om succesvol te zijn moeten intelligente steden een open verlichtingsnetwerk aanleggen.