U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  De revolutionaire Connected 
  Lighting

  Met CityTouch en SAP heeft Buenos Aires een volledig overzicht van de gegevens via het platform SAP HANA 

   

  Met een steeds groter wordende bevolking probeert de stad Buenos Aires duurzamer te worden en een plek te creëren waar het prettig is om te wonen. Zij zochten een oplossing met hoogwaardige LED-verlichting en de keuze van de overheid viel uiteindelijk op CityTouch.

  Infographic 50% besparing op energiekosten
  De installatie werd in drie fasen over drie jaar verdeeld uitgevoerd. Door op zoek te gaan naar een oplossing waardoor hoogkwalitatieve LED-verlichting kon worden gerealiseerd viel de keuze van de overheid op CityTouch. In 2014 en 2015 werden vervolgens 40.000 extra LED-armaturen geplaatst. In totaal telt de stad nu 91.000 nieuwe verlichtingspunten. De volledige installatie resulteerde in de vernieuwing van 75% van de verlichting van Buenos Aires en daarmee in een besparing van 50% van de operationele kosten en tegelijk in een aanzienlijke vermindering van de CO2-uitstoot.

  Naast de energiebesparing biedt CityTouch haar klanten unieke, flexibele, duurzame en geïntegreerde lichtregelsystemen die enkele jaren geleden nog ondenkbaar waren." 


  Gustavo Verna,

  CEO Philips Argentina

  Voor meer projecten:

  Los Angeles

  Ontdek het project

  Onderzoek naar de belangrijkste trends in de huidige stadsontwikkeling

  Trends 
  Smart City

  Smart City berust op de nieuwste bevindingen inzake intelligente stadsontwikkeling, digitale technologie, communicatie en het delen/analyseren van gegevens. Zo kunnen we steden duurzamer, milieuvriendelijker en economisch gezien robuuster maken. Hierdoor worden steden aangenamer om in te wonen.

  Connected
  Lighting

  Infrastructuur en diensten spelen een cruciale rol in de ontwikkeling van de steden. Om succesvol te zijn moeten intelligente steden een open verlichtingsnetwerk aanleggen.