U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Smart Cities:

  Inspiratie

  Smart City is een toekomstvisie, maar een die nu al bestaat. Dankzij Philips Lighting omvat Smart Cities het meest volledige aanbod aan LED-armaturen, lichtregelsystemen, softwareplatformen, toepassingen en diensten ter wereld.

  Philips Lighting heeft op een geweldige manier de Smart City-oplossingen in verschillende steden overal ter wereld geïmplementeerd. Zo zijn er kleine verlichtingsinstallaties op Tenerife, op de Canarische Eilanden of in Siegburg, Duitsland, maar ook indrukwekkende herinrichtingsprojecten in internationale steden zoals Los Angeles waar meer dan 100.000 armaturen worden beheerd door Philips CityTouch.

   

  Philips Lighting beschikt over de technologie, de financiering, diensten en partners die in staat zijn om van onze visie van een intelligente stad te realiseren. Bekijk de projecten op de volgende pagina's om te ontdekken hoe Philips Lighting een groot aantal gemeenten wereldwijd heeft geholpen om veiliger, efficiënter, duurzamer en aangenamer te worden om in te wonen.     

  CityTouch was de ideale oplossing om ons verlichtingssysteem te beheren."

     

  Santiago Yanes,
  Lighting Operator, Ports of Tenerife

  Semarang
  transformeren naar een intelligente stad


  Deze Indonesische stad is het summum van intelligente stad geworden door de installatie van het Philips CityTouch-systeem en LED-verlichtingsoplossingen om het energieverbruik en de operationele kosten merkbaar te verminderen.

   

  Ontdek het project

  Semarang
  Siegburg

  Verlichtingsnormen
  definiëren


  Dankzij de toepassing van de CityTouch-werkstroom die exclusief is ontwikkeld voor verlichtingsprogramma's, konden de verantwoordelijken van Siegburg in Duitsland de werkstromen efficiënt vereenvoudigen en de reactietijden voor onderhoudswerkzaamheden verkorten.
  Los Angeles

  Vrij baan voor Connected Lighting

   

  Meer dan de helft van de armaturen is in Los Angeles al omgezet naar LED-technologie en de stad heeft daarmee al meer dan 110.000 lichtpunten onderling verbonden met behulp van Philips CityTouch en de verbindingsnodes die zijn voorzien van een eenvoudige activering. Dankzij dit nieuwe verlichtingsbeheersysteem is Los Angeles goed op weg om een intelligente stad te worden.

   


  Naast energiebesparing biedt CityTouch onze klanten unieke flexibele, duurzame en geïntegreerde lichtregelsystemen aan"."

  Gustavo Verna, CEO Philips Argentina
   

  Onderzoek naar de belangrijkste trends in de huidige stadsontwikkeling

  Trends
  Smart City   

  Smart City berust op de nieuwste bevindingen inzake intelligente stadsontwikkeling, digitale technologie, communicatie en het delen/analyseren van gegevens. Zo kunnen we steden duurzamer, milieuvriendelijker en economisch gezien robuuster maken. Hierdoor worden steden aangenamer om in te wonen.

   

  Wilt u meer weten?

  Connected
  Lighting

  Infrastructuur en diensten spelen een cruciale rol in de ontwikkeling van de steden. Om succesvol te zijn moeten intelligente steden een open verlichtingsnetwerk aanleggen.


   

  Wilt u meer weten?