U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Smart City:
  innovatie, vitaliteit
  en schaalbaarheid

  De uitdagingen die door complexiteit van het beheer van een stad ontstaan, schrikken op het eerste gezicht af. De huidige innovaties kunnen de culturele en economische modellen van de stad echter aanzienlijk veranderen.


  Alleen de toekomst zal uitwijzen welke combinatie van strategieën en technologieën het efficiëntst is om substantiële transformaties te realiseren waarnaar de gemeentelijke overheden van intelligente steden streven. Wat de uitkomst ook zal zijn, deze zal ongetwijfeld het resultaat zijn van stedelijke experimenten en burgeractivisme en gebaseerd zijn op een krachtig, open en slim verdeeld communicatienetwerk.

  De openbare verlichting kan ook een ongeëvenaarde bijdrage leveren aan de creatie van een echt intelligente stad. Omdat deze infrastructuur overal al aanwezig is waar de inwoners leven, werken, zich ontspannen en zich verplaatsen, kan deze dus dienen als een soort ruggengraat voor vele toepassingen. De open technologieën en software-interfaces zorgen ervoor dat gemeentelijke overheden de gemeentelijke diensten aan elkaar kunnen koppelen en centraal en efficiënt kunnen beheren. Tegelijkertijd krijgen burgers toegang tot publieke gegevens, zodat ze kunnen helpen met het oplossen van problemen en het verbeteren van de levenskwaliteit.


  De stedenbouwkundigen van Smart Cities zullen zonder enige twijfel zeer mooie projecten ontwikkelen, waarbij zij zich niet alleen concentreren op infrastructuur, exploitatie en vermindering van energieverbruik, 
  maar ook op leefbaarheid, levenskwaliteit en economische vitaliteit."


  - Vasanth Philomin, Philips Lighting

  Onderzoek naar de belangrijkste trends in de huidige stadsontwikkeling

  Trends
  Smart City   

  Smart City is gebaseerd op de nieuwste bevindingen inzake intelligente stadsontwikkeling, digitale technologie, communicatie en het delen en analyseren van gegevens om steden aangenamer om te wonen, duurzamer, milieuvriendelijker en economisch gezien robuuster te maken.

   

  Wilt u meer weten?

  Onze grootste 
  successen   
  Dankzij Philips Lighting heeft Smart Cities het meest volledige aanbod aan LED-armaturen, lichtregelaars, softwarebeheerplatformen, toepassingen en diensten ter wereld.  Voor meer informatie