U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Connected
  Lighting

  Infrastructuur en diensten spelen een cruciale rol in de ontwikkeling van de steden. Om succesvol te zijn moeten Smart Cities een open verlichtingsnetwerk ontwikkelen met een volledig gecentraliseerd beheer door middel van geïntegreerde toepassingen en softwareplatformen.


  De rol van de straatverlichting is uniek, omdat deze het visuele aspect van de plaats die wordt verlicht, wijzigt en zo stadsdelen 's nachts toegankelijker, bruikbaarder en veiliger maakt. Meer dan elke andere stadsdienst is de straatverlichting bepalend voor de identiteit en het karakter van een locatie.

   

  Maar deze kan ook een belangrijke rol spelen in een Smart City-omgeving. Omdat straatverlichting al overal aanwezig is waar mensen leven, wonen, zich ontspannen en zich verplaatsen, kan deze de ruggengraat vormen van de beheersinfrastructuur voor gemeentelijke diensten. De gedetailleerde informatie op deze pagina's legt uit hoe de integratie van licht en gegevens uw gemeente kan transformeren tot een intelligente stad.

  Smart City:
  innovatie, vitaliteit 

  en schaalbaarheid

   

  De uitdagingen die de complexiteit van het beheer van een stad veroorzaakt, schrikken op het eerste gezicht af. De huidige innovaties kunnen de culturele en economische modellen van de stad echter aanzienlijk veranderen. De netwerken van een stad vereisen flexibele interfaces om gegevens te kunnen uitwisselen, de efficiëntie telkens te verbeteren, de publieke dienstverlening te optimaliseren en de inwoners centraal te stellen in deze nieuwe omgeving.

  Lees het artikel

  Artikel SME foto Vassi
  Nancy Clanton

  De uitdagingen
  van Smart Cities

   

  Hoe kan Connected Lighting als hulpmiddel en katalysator worden gebruikt in de transitie naar een nieuw tijdperk in de stadstechnologie? Susanne Seitinger van Philips Lighting en Nancy Clanton, directrice van Clanton & Associates Lighting Design and Engineering, praten over de huidige uitdagingen van de steden.

  Het belang van samenwerkingsverbanden

  Het belang van samenwerkings
  verbanden

   

  De steden overal ter wereld proberen te innoveren en zich aan te passen aan de continu veranderende eisen van een omgeving die steeds verder verstedelijkt, internationaliseert en elke dag een beetje digitaler wordt. Sean O’Brian van SAP en Cyril Deschanel van Vodafone leggen uit hoe hun ondernemingen steden kunnen helpen om hun inwoners beter tot dienst te zijn.

  Guy Perry

  Onderzoek om
  betere steden te bouwen

   

  Hoe kunnen ontwerpers producten en diensten creëren die zich perfect aansluiten op het menselijk gedrag, een bijdrage leveren aan de oplossing van problemen en modes en trends overleven? Architect, stedenbouwkundige en stadsontwikkelaar Guy Perry deelt de conclusies van zijn onderzoek naar steden en hun impact op het welzijn van inwoners.

  Onderzoek naar de belangrijkste trends in de huidige stadsontwikkeling

  Trends
  Smart City   

  Smart City is gebaseerd op de nieuwste bevindingen inzake intelligente stadsontwikkeling, digitale technologie, communicatie en het delen en analyseren van gegevens om steden aangenamer om te wonen, duurzamer, milieuvriendelijker en economisch gezien robuuster te maken.  Wilt u meer weten?

  Onze grootste
  successen   
  Dankzij Philips Lighting heeft Smart Cities het meest volledige aanbod aan LED-armaturen, lichtregelaars, softwarebeheerplatformen, toepassingen en diensten ter wereld.
  Voor meer informatie