U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  De gemeenteambtenaren 

  herdefiniëren de toekomst van onze steden

  Onderzoek naar de positie van de belanghebbenden tegenover digitale technologie in stedelijke omgevingen

  De EIU heeft een aantal studies uitgevoerd en gesprekken gevoerd met experts om te evalueren welke gevolgen het gebruik van digitale technologieën door ondernemingen en burgers heeft op de infrastructuur van de stad en op de communicatie met gemeenteambtenaren. Dit programma is essentieel voor het onderzoek dat op dit moment wordt uitgevoerd naar de toekomst van steden en stedelijke omgevingen.

   

  De burgers en de ondernemingen spelen nu al een belangrijke rol in de ontwikkeling van de meeste steden. Maar welke hindernissen moeten worden overwonnen om maximaal te profiteren van de digitale technologieën? Terwijl de EIU deze en andere vragen onderzoekt, laten de resultaten van het programma ons zien welke plaats digitale technologieën binnen de stedelijke omgevingen innemen. Hoewel dit altijd kan worden verbeterd, vindt de meerderheid van de burgers dat zij dankzij de digitale technologieën kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van verschillende infrastructuren op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs, enz. Over het algemeen laten de resultaten zien dat de burgers en ondernemingen het liefst in een slimme stad willen wonen en profiteren van het feit dat zij betrokken worden in de ontwikkeling van hun gemeenschap. 
  Zie de volledige samenvatting voor meer informatie. U kunt zich ook inschrijven om het volledige rapport te ontvangen.

   

  Monica Woodley, redactiedirecteur van The Economist Intelligence Unit, presenteerde de nieuwste ontdekkingen van dit onderzoek tijdens een webinar op 29 september.

  Meer informatie over de trends en de rapporten van Smart Cities

  ICT toekomstbestendig maken voor Smart City-diensten - foto's

  Diensten Smart City: Technologie die de tand des tijds zal doorstaan

   

  Dankzij de cloud is het mogelijk om flexibel, schaalbaar en rendabel duizenden nodes met elkaar te verbinden binnen een intelligente stad.

  Foto open systemen

  De Smart Cities hebben open systemen nodig

   

  Technologieën en normen veranderen snel in de dynamische omgeving van een intelligente stad. De steden moeten flexibel blijven en zich voorbereiden op een toekomst op basis van open programmatienormen en -interfaces. Hier voor is een schaalbare en op de toekomst gerichte oplossing nodig die vandaag al perfect werkt.