U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Smart Cities-toepassingen worden het

  best beheerd
  in de cloud

  Cloudgebaseerde oplossingen bieden een veilige, schaalbare en kosteneffectieve mogelijkheid bij de infrastructurele opbouw van een slimme stad.

  Slimme stadstoepassingen voor zaken als straatverlichting, slim parkeren en beheer van wegverkeer beginnen brede implementatie te zien wereldwijd. Dit levert voordelen voor stadsactiviteiten op, verbetert de levenskwaliteit, vermindert de kosten en het energiegebruik en verbetert de klantenservice. Deze diensten worden meestal geïmplementeerd als op zichzelf staande systemen, maar om optimaal te profiteren van de voordelen van een slimme stad moeten deze toepassingen in staat zijn om gegevens te delen, wat afdelingsoverstijgende processen mogelijk maakt en de transparantie van de stadsactiviteiten binnen vele groepen verhoogd.

  Daarnaast groeien veel steden razendsnel en moeten ze er zeker van zijn dat deze toepassingen kunnen worden uitgebreid, wat een IT-strategie die op de toekomst is voorbereid van cruciaal belang maakt. En aangezien fysieke locatie niet langer een bepalende factor is in het IT-infrastructuurbeheer, zijn cloudoplossingen waarschijnlijk de volgende logische stap.

  Stadsverlichting beheren via een cloudgebaseerd systeem
  Een goed ontworpen slimme stad-infrastructuur kan decennialang de diensten en zakelijke mogelijkheden verbeteren, de veiligheid verhogen en samenwerking tussen de stad, haar burgers en de bedrijven stadswijd bevorderen. Om dit te bereiken, dienen besluitvormers ervoor te zorgen dat ze de volgende vragen afdoende kunnen beantwoorden.
  infographic schaalbare cloud

  Is het schaalbaar?

  infographic connectiviteit

  Is de benodigde connectiviteit beschikbaar?

  infographic IT-medewerkers

  Zijn de juiste IT-medewerkers beschikbaar?

  infographic integratie van cloudonderdelen

  Is veiligheid voldoende gewaarborgd?

  infographic integratie van cloudonderdelen

  Kunnen alle elementen worden geïntegreerd?

  infographic toegankelijkheid

  Is het toegankelijk?

  Meer over slimme steden-trends en nieuwe rapporten

  afbeelding open systemen

  Slimme steden hebben open systemen nodig

   

  Technologieën en standaarden ontwikkelen zich razendsnel in de dynamische slimme stadomgeving. Steden moeten flexibel blijven en zich voorbereiden op een toekomst die gebaseerd is op open standaarden en API's. Ze hebben een zich ontwikkelende oplossing voor morgen nodig die ook op dit moment werkt.

  Kunnen maatschappelijke leiders en de inzet van technologieën de toekomst van steden vormgeven?

   

  Belanghebbenden in steden, zoals burgers, bedrijven en overheden die digitale technologieën gebruiken spelen een veel grotere rol dan alleen het gebruik van smartphones en sociale media. Ze geven de toekomst van steden vorm. The Economist Intelligence Unit (EIU), onderzoekt in opdracht van Philips de impact van deze technologieën in de interactie met stedelijke omgevingen. Deze onderdelen stellen de belanghebbenden in staat om met elkaar te communiceren, wat voor invloed zorgt op hoe de stad zich ontwikkelt.

  Doe mee aan het gesprek #smartcities #itstrategy