StyliD Evo

Het toppunt in flexibiliteit en prestaties voor winkels

StyliD Evo - de meest toekomstbestendige projector voor winkels

StyliD Evo is ontworpen om de ROI te optimaliseren door uitstekende flexibiliteit en prestaties te leveren. Deze lamp kan niet alleen in een groot aantal winkels worden gebruikt, maar ook steeds opnieuw worden gebruikt, elke keer dat je je winkelindeling verandert.

Philips StyliD Evo - de meest toekomstbestendige projector voor winkels
  • Flexibel door uitwisselbare optieken en accessoires
  • Insect- en stof bestendig
  • Hoge lichtopbrengst tot 6000 lm
  • Nieuwe ovale bundel voor schap- en rekverlichting
  • Gemakkelijke installatie op 3-fase rails en het Maxos fusion systeem
  • Geschikt voor VLC en klaar voor Interact Retail

Met PerfectAccent optisch platform

In het huidige tijdperk van online shopping moeten winkeliers elke tactiek inzetten om consumenten terug te lokken naar hun winkels. PerfectAccent biedt winkeliers de perfecte balans tussen een optisch rendement, visuele aantrekkingskracht en een geoptimaliseerde lichtverdeling voor elke ruimte en toepassing in de winkel.

PerfectAccent belooft winkeliers vijf grote voordelen:

Maximaliseer de verlichtingskwaliteit en verbeter het oogcomfort voor de klant

De kleine 3D-facetten in de PerfectAccent-spot beïnvloeden het licht zodat er meer comfort ontstaat voor de ogen. De spot is ontworpen om een kleurconsistente bundel te leveren. Als gevolg daarvan worden objecten gelijker weergegeven en ontstaat er een grotere visuele aantrekkingskracht van producten in winkels.

Behoud de prestaties, reflectiviteit en materiaalintegriteit tijdens de hele levensduur

Ons ontwikkelingsproces is specifiek gericht op de kwaliteit van onze producten gedurende de levensduur. Daarom is het ons doel altijd de beste optische opstelling te selecteren, waarin elk onderdeel is ontworpen om het armatuurrendement op de lange termijn te optimaliseren.

Optimaliseer de efficiëntie en het energieverbruik

De spots met het metalen basismateriaal leveren een superieure lichtreflectiecoëfficiënt (tot 6% hoger, afhankelijk van het type spot) en optimaliseert daarom het armatuurrendement.

Kies uit een assortiment van verwisselbare lichtbundels

Hierdoor kunnen veel van onze populairste verlichtingsassortimenten worden geüpgraded met verschillende lichtbundels - van brede tot smalle bundels en weer terug.

Verkrijg een snelle ROI

Alhoewel de initiële kosten van de volledig aluminium spots net iets hoger liggen, kunnen deze eenvoudig worden afgezet tegen de energiebesparingen die het verlichtingsproduct opbrengt. Dit kan zorgen voor een aantrekkelijke ROI.

Verwisselbare optieken en accessoires

Ook je winkelindeling wijzigen of optimaliseren is eenvoudig. Werk gewoon de optieken en/of optionele accessoires van je StyliD Evo bij om ze geschikt te maken voor de nieuwe bestemming of functie in de winkel. Dit betekent dat je je StyliD Evo steeds opnieuw kan blijven gebruiken als je je winkel renoveert. Zo blijft de sfeer in je winkel altijd bij de tijd, met minimale inspanningen, uitval of kosten.

Bajonet van de voorste sierrand ontgrendelen

Reflectorassemblage verwijderen

Reflector van voorste sierrand losmaken

Optische assemblage inleggen

Optische assemblage vergrendelen

Breed scala aan toepassingen

StyliD Evo is ontworpen voor de circulaire economie

De vijf belangrijke voordelen voor onze klanten en onze planeet

Infographic duurzaamheid
Nieuwe rechthoekige en ovalen bundel

Nieuwe rechthoekige en ovalen bundel

Om de lichtkwaliteit in je winkel nog verder te vergroten, is de nieuwe ovalen bundel van StyliD Evo specifiek ontworpen voor het efficiënt verlichten van toonbanken met verse producten en promotiegangpaden.

  • Banners en logo's
  • Schapverlichting
  • Productdisplays
  • Toonbanken met verse levensmiddelen
LED-lichtrecepten voor verse levensmiddelen

LED-lichtrecepten voor verse levensmiddelen

Klanten weten uit ervaring dat als iets er goed uitziet, het ook goed smaakt. We hebben verschillende LED-recepten die je verse producten in het beste daglicht zetten en tegelijkertijd verspilling tegengaan.

Volgens onderzoek herinneren mensen zich de kleur van verse producten als meer verzadigd dan ze in werkelijkheid zijn. Als de consument een product moet kiezen, gaat zijn voorkeur nog verder. Hij wil een kleur die nog meer verzadigd is dan wat hij zich herinnert. Het juiste verlichtingsrecept kan daarom de presentatie optimaliseren en de verkoop bevorderen.

Meer weten?

Contact

Neem voor vragen en verdere informatie contact op met ons lokale klantencentrum.

Meer informatie