Veilige werkplek voor medewerkers en bezoekers

UV-C in Mašinoprojekt Kopring a.d. Belgrado, Servië

UV-C in Mašinoprojekt Kopring a.d.

Belgrado, Servië

Het normale leven is veranderd door het coronavirus en we moeten maatregelen nemen om ons te beschermen tegen de huidige gezondheidscrisis. De nadruk ligt op de lucht die we binnen inademen.

Uitdaging van de klant

Uitdaging van de klant

Het normale leven is veranderd door het coronavirus en we moeten maatregelen nemen om ons te beschermen tegen de huidige gezondheidscrisis. De huidige gezondheidscrisis als gevolg van het coronavirus treft activiteiten in ruimten waar veel mensen bij elkaar komen. De nadruk ligt op de lucht die we binnen inademen. Dat is de belangrijkste reden waarom de raad van bestuur van Mašinoprojekt Kopring a.d. heeft besloten om Philips UV-C Upper Air armaturen te gebruiken in hun vergaderruimte.

De oplossing

Aangezien er in de vergaderruimte de meeste mensen bij elkaar komen, is het installeren van Philips UV-C Upper Air-desinfectiearmaturen een ideale oplossing die extra veiligheid en bescherming biedt tegen ziekteverwekkers. De Philips UV-C Upper Air-armatuur desinfecteert continu de lucht die door de bovenste delen van de ruimte stroomt dankzij natuurlijke convectie, oftewel luchtcirculatie. Dit zorgt er ook voor dat de gedesinfecteerde lucht terugstroomt naar het onderste deel van de ruimte en zich vermengt met de lucht daar. De bundel UV-C-stralen wordt geregeld door specifieke reflectoren en het lamellenontwerp. Dit maakt een stille desinfectie van de lucht mogelijk, terwijl de dagelijkse activiteiten veilig kunnen doorgaan. Tot op heden is geen enkele bekende ziekteverwekker resistent tegen UV-C. Philips heeft al 35 jaar ervaring met UV-C-verlichting en heeft een grote expertise op het gebied van de toepassingen ervan.

Gerelateerde voorbeelden

Een veilige terugkeer naar het kantoor voor Forte Partner

Gezien de recente pandemie heeft Forte Partners gekozen voor UV-C-desinfectieverlichting, zodat hun huurders veilig terug kunnen keren naar hun kantoor.

Sonepar

Sonepar Connect in Reims, Frankrijk kiest voor Philips UV-C Upper Air-armaturen om de lucht in hun ruimtes te beschermen tegen bacteriën en virussen.