Modernisering van het verlichtingssysteem

Philips fabriek – Pila, Polen

Philips fabriek in Pila, Polen

42% energiebesparingen en betere werkomstandigheden voor de medewerkers dankzij de modernisering naar Pacific LED!

Philips fabriek – Pila, Polen
Met de vestiging van Signify Lighting in Polen willen we een voorbeeld zijn voor andere bedrijven door te bewijzen dat we niet alleen producten van hoge kwaliteit produceren, maar ook de kosten effectief onder controle houden.
- Marek Huzarewicz, directeur van Philips Lighting Poland SA
Philips fabriek – Pila, Polen

Uitdaging van de klant

Het doel van de modernisering was om de efficiëntie van de fabriek te verhogen, wat niet alleen zou leiden tot tastbare financiële voordelen, maar ook tot verbeterde werkomstandigheden voor de medewerkers.

De juiste verlichting

De nieuwe verlichtingsinstallatie bevat Pacific LED WT460C-armaturen als vervanging van de vorige traditionele verlichting. De nieuwe productkwaliteit en de hoge verlichtingsefficiëntie zorgen ervoor dat het bedrijf 24 uur per dag, 49 weken per jaar in bedrijf kan zijn zonder technische onderbrekingen. Een vergelijking tussen de oude en nieuwe armaturen toont aan dat er nu 58% bespaard kan worden op energie in vergelijking met het oude energieverbruik. Daarnaast worden de Pacific LED WT460C-armaturen ook gebruikt om de kwaliteit van de verlichting te verbeteren voor specifieke werkruimtes.

De ROI zal naar schatting binnen twee jaar zijn. Het geïmplementeerde project levert niet alleen financiële voordelen op, maar heeft ook een positieve invloed op de omgeving omdat er minder CO2 wordt uitgestoten.

De nieuwe armaturen verminderen de hinderlijke verblinding en verhogen tegelijkertijd de lichtintensiteit en voegen die samen met de kleurtemperatuur.

Gerelateerde voorbeelden