Heldere en duurzame LED's voor energiecentrales

DEWA Power Plants, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Met Philips LED-armaturen kunnen DEWA en Etihad ESCO per jaar 14 GWh aan energie besparen, wat neerkomt op 68% van hun verlichtingsverbruik.

Onze partner levert niet alleen producten, maar ook expertise en de garantie dat die producten het juiste comfortniveau zullen vasthouden gedurende het DEWA-project.
- Asif Khan - Operations Manager, Etihad ESCO
Dubai Electricity and Water Authority (DEWA)
Dubai Electricity and Water Authority (DEWA)
Dubai Electricity and Water Authority (DEWA)

Uitdaging van de klant

De aanpassingen in de elektriciteitscentrales van de Dubai Electricity and Water Authority (DEWA) hadden tot doel het energieverbruik sterk te verminderen en van de bebouwde omgeving van Dubai een toonaangevend voorbeeld van energie-efficiëntie te maken voor de regio en de wereld. DEWA had een oplossing nodig die niet alleen duurzame verlichting en energiebesparingen zou opleveren, maar ook een manier om de lampen te vervangen zonder de bedrijfsactiviteiten te moeten onderbreken.

De juiste verlichting

Onze focus was tweeledig: de juiste verlichtingsoplossingen bieden om comfortabele luxniveaus en energiebesparingen te bieden, en een duurzame verlichtingsoplossing ontwikkelen voor de langetermijnplannen van het project. Bovendien moesten we deze energiebesparingen en verlichtingsniveaus kunnen garanderen.

Wij konden de luxniveaus in alle ruimten garanderen, en zullen de komende vijf jaar alle nieuwe LED-verlichtingssystemen onderhouden en bijwerken. Daarvoor worden alle armaturen en luxniveaus jaarlijks gecontroleerd en gemeten. Als een armatuur niet voldoet aan de gegarandeerde verlichtingsniveaus nemen we corrigerende maatregelen en wordt elke defecte armatuur vervangen. Op deze metingen wordt toezicht gehouden door ons toegewijde serviceteam, dat voortdurend controleert of de gegarandeerde energiebesparingen en luxniveaus gedurende de looptijd van het project worden gehaald.

Managed Services

Wij bieden complete end-to-end oplossingen die snel en zuinig zijn en minimale onderbrekingen van je bedrijfsactiviteiten opleveren. Je hoeft niet te werken met een groot aantal leveranciers of aannemers. En als je al een team hebt, werken wij met hen samen om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt.

Gerelateerde voorbeelden