Voorop in Connected lighting

Partnerprograma voor innovatieve installateurs

Connected lighting Expert programma

Nu LED-verlichting de standaard is geworden, ontstaan er nieuwe kansen in de verlichtingsindustrie. Met de komst van IoT en slimme verlichting openen zich ongekende mogelijkheden. Daarom is het Connected lighting Expert programma opgericht waar er wordt samengewerkt met een kopgroep van de meest innovatieve installateurs uit Nederland; de Connected lighting Experts. Het partnerprogramma richt zich sinds 2015 op het delen van kennis over advies, ontwerp, installatie en onderhoud van onder andere: slimme verlichtingssystemen, human centric lighting, UV-C desinfectie en draadloze netwerkverbindingen via de verlichting (Lifi).

ETB Nabuurs is Connected lighting Expert 2022

Winnaar Nabuurs

Vanwege hun kennis en bijzondere prestaties is Elektro Technisch Buro Nabuurs BV uit Boxmeer uitgeroepen tot Philips Connected lighting Expert 2022. Op donderdag 10 februari 2022 namen Bram Verstegen en Dirk van Densen de felbegeerde trofee in ontvangst. Wij feliciteren ook E.T.B. Willem Bos uit Someren en ITBB Group uit Heerenveen met het behalen van 2de en respectievelijk 3de plek. Een erkenning om trots op te zijn.

Jack van der Meij

Kroep Techniek

TechTron Groep

Ontmoet onze partners

Ontmoet onze partners

Als onze partner én ambassadeur richten de Connected lighting Experts zich proactief op het leveren van geavanceerde verlichtings-oplossingen voor eindgebruikers.

Vind uw dichtstbijzijnde Philips Connected lighting Expert

Vind de dichtstbijzijnde Connected lighting Expert

Benieuwd naar de mogelijkheden van slimme verlichting voor je bedrijf? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde erkende Philips Connected lighting Expert in je regio. Deze kun je vinden in de Partner Locator.

Geïnspireerd?

Wij zijn er om al je vragen en opmerkingen te beantwoorden, dat kan via dit contactformulier.