Meer merken van

Suggesties

  Wij lopen voorop in 
  connected lighting

  Ontmoet de Connected lighting Experts

  Nu LED-verlichting de standaard is geworden, ontstaan er nieuwe kansen in de verlichtingsindustrie. Met de komst van IoT en connected lighting openen zich ongekende mogelijkheden.  Een kopgroep van de meest innovatieve installateurs deelt met Philips de passie om kansen te creëren en de installatiemarkt te transformeren. Deze pioniers worden door Philips erkend als Connected lighting Experts.

   

  Door als ondernemer te werken met een Connected lighting Expert, verzeker je je van up-to-date kennis van de meest innovatie installaties, (remote) onderhoud en het gebruik van Philips connected lighting die aangestuurd wordt middels Interact software.

  TechTron Groep is Philips Connected lighting Expert 2019!

  LEDexpert Techtron

  Henk de Man en Rob Stoffer, TechTron Groep Veenendaal

     

  Vanwege hun kennis en bijzondere prestaties is TechTron Groep uit Veenendaal uitgeroepen tot Philips Connected lighting Expert 2019. Op woensdag 6 februari namen directeur Rob Stoffer (r) en accountmanager Henk de Man de felbegeerde trofee in ontvangst, tijdens het Philips Connected lighting Expert 2019 Award dinner in Eindhoven. Een erkenning om trots op te zijn. Proficiat!

  Uw dichtstbijzijnde Philips Connected lighting expert


  Benieuwd naar de mogelijkheden van het Connected lighting voor uw bedrijf? Neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde Philips Connected lighting expert.

  Dealers, partners en kantoren zoeken
  Zoeken
  Filters
  Distributeur / partner
  Merken
  Products
  Alle actieve filters tonen
  Toepassen

  Interact Ready armaturen


  Slimme verlichting voor het MKB.

   

  Pas de verlichting aan via een smartphone.

  Installeer tot 200 lichtpunten per project.