U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Voorop in

  Connected lighting

  Partnerprograma voor

  innovatieve installateurs

  Connected lighting Expert programma

  Nu LED-verlichting de standaard is geworden, ontstaan er nieuwe kansen in de verlichtingsindustrie. Met de komst van IoT en slimme verlichting openen zich ongekende mogelijkheden. Daarom is het Connected lighting Expert programma opgericht waar er wordt samengewerkt met een kopgroep van de meest innovatieve installateurs uit Nederland; de Connected lighting Experts. Het partnerprogramma richt zich sinds 2015 op het delen van kennis over advies, ontwerp, installatie en onderhoud van onder andere: slimme verlichtingssystemen, human centric lighting, UV-C desinfectie en draadloze netwerkverbindingen via de verlichting (Lifi).

  ETB Cas Sombroek Connected lighting Expert 2021

  Beginscherm compilatie video CLE
  Vanwege hun kennis en bijzondere prestaties is ETB Cas Sombroek uit Volendam uitgeroepen tot Philips Connected lighting Expert 2021. Op donderdag 11 februari 2021 namen Jan Bont, Marco Sombroek en Camiel Schilder de felbegeerde trofee in ontvangst. Wij feliciteren ook TechTron Groep uit Veenendaal en Klein Poelhuis uit Winterswijk met het behalen van 2de en respectievelijk 3de plek. Een erkenning om trots op te zijn. Proficiat allemaal! Kijk naar de compilatievideo van ons online kick-off event en de award uitreiking.
  Jack van der meij
  Jack van der Meij
  Kroep Techniek
  Kroep Techniek
  Techtron
  TechTron Groep
  Ontmoet onze partners

  Ontmoet onze partners

   

  Als onze partner én ambassadeur richten de Connected lighting Experts zich proactief op het leveren van geavanceerde verlichtings-oplossingen voor eindgebruikers.

  Vind uw dichtstbijzijnde Philips Connected lighting Expert

  Vind de dichtstbijzijnde Connected lighting Expert

   

  Benieuwd naar de mogelijkheden van slimme verlichting voor je bedrijf? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde erkende Philips Connected lighting Expert in je regio. Deze kun je vinden in de Partner Locator.

  Geïnspireerd?

  Wij zijn er om al je vragen en opmerkingen te beantwoorden, dat kan via dit contactformulier.