foundation-general.geobar.text
Suggesties

  Ontdek het vermogen van connected lighting


  Connected lighting is een combinatie van LED-verlichting en een verbinding met het internet. Dit leidt tot op data gebaseerde inzichten, een hoger rendement en licht op maat. Connected lighting verbeterd de manier waarop wij leven door de onze steden, gebouwen en woningen slimmer te beheren en onderhouden.

  Licht op maat, altijd en overal waar dat nodig is

  Voor een veilige stad

  Connected LED-verlichting geeft burgers een veilig gevoel op straat. Het licht kan dimmen wanneer er geen vraag naar is en feller branden wanneer er een voetganger of fietser passeert. Daarbij zorgt hoge kwaliteit LED-verlichting ervoor dat kleuren beter zichtbaar zijn. Zo zorgen we voor een veilige sfeer in een stad die tegelijkertijd energie kan besparen.

  Energiebesparing
  tot 80%

  Voor een duurzame toekomst

  Gegevens van connected verlichtingssystemen leveren via toezicht op afstand inzicht in activiteitspatronen en regelsystemen maken het mogelijk verlichtingsniveaus en ‑schema's aan te passen. Maximaliseer het rendement van uw verlichting en verbeter de toepassing met energiezuinige LED-verlichting en het Internet of Things.

  Inzichten op basis van gegevens
  ondersteunen de besluitvorming

  Kennis is macht

  Combineer de kracht van het Internet of Things met connected LED-verlichting die storingen in het oog houdt en het verbruik meet. Dat helpt bij het plannen van onderhoud en het verbeteren van een efficiënte bedrijfsvoering. Voeg aan het verlichtingssysteem sensors toe die gegevens verzamelen voor een beter inzicht en die toepassingen ondersteunen met extra toegevoegde waarde.
  Connected verlichting

  Neem twee minuten de tijd
  om de mogelijkheden te bekijken

  Kan verlichting meer doen dan alleen licht geven?

  Kan zij informatie verzamelen?

  Onze stemming verbeteren?

  Reageren op onze aanwezigheid?

  De bedrijfsvoering efficiënter maken?

  Bekijk de video en ontdek het.

  Hoe connected verlichting werkt

  Met connected verlichting
  hebt u overal verbinding

  Kansen voor connected verlichting in steden

  Ontdek meer

  Innovatie van Philips voor steden

  CityTouch is het softwareplatform voor buitenverlichting van Philips. U kunt er straatlantaarns mee bedienen en verlichtingsgegevens mee analyseren.

  Innovatie van Philips voor winkels

  Op LED-licht gebaseerde indoor positioning kan u helpen de ervaringen van uw klanten in de winkel te verbeteren. Door middel van zeer nauwkeurige plaatsbepaling die werkt als een soort van GPS binnen in de winkel.

  Samenwerken aan innovatie

  Samenwerking met de juiste partners vormt in dit snel veranderende landschap de sleutel tot succes.

  Innoveren van het Internet of Things

  Philips Lighting ondersteunt slimmere steden, efficiëntere gebouwen en een innovatieve winkelbeleving door middel van real-time inzicht in connected verlichtingssystemen en het Internet of Things.