Meer merken van

Wij lopen voorop in 
connected lighting

Ontmoet de Connected lighting Experts

Nu LED-verlichting de standaard is geworden, ontstaan er nieuwe kansen in de verlichtingsindustrie. Met de komst van IoT en connected lighting openen zich ongekende mogelijkheden.  Een kopgroep van de meest innovatieve installateurs deelt met Philips de passie om kansen te creëren en de installatiemarkt te transformeren. Deze pioniers worden door Philips erkend als Connected lighting Experts.

 

Door als ondernemer te werken met een Connected lighting Expert, verzeker je je van up-to-date kennis van de meest innovatie installaties, (remote) onderhoud en het gebruik van Philips connected lighting die aangestuurd wordt middels Interact software.

Connected lighting Experts aan het woord

LEDexpert Techtron

Henk de Man, TechTron Groep te Veenendaal

   

Ons bedrijf kiest voor kwaliteit, kennis en innovatie, zodat de klanten krijgen wat ze van ons mogen verwachten, namelijk een goed advies en een kwalitatief goed product. Onze visie ‘Succes door samenspel’ sluit naadloos aan bij de ambitie van de Connected  lighting Experts. Philips biedt hiermee een uniek programma waarin de deelnemende installatiebedrijven als eerste in de markt de noodzakelijke tools op het gebied van connected lighting aangeboden krijgen.”
Connected-Lighting-Expert-Sweegers
Ruud Sweegers, ETB Sweegers te Veldhoven

   

Om als installateur succesvol te zijn, is het noodzakelijk dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen. Als Connected lighting Expert kan ik mijn klanten die zekerheid bieden."

Uw dichtstbijzijnde Philips Connected lighting expert


Benieuwd naar de mogelijkheden van het Connected lighting voor uw bedrijf? Neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde Philips Connected lighting expert.

Interact Ready armaturen


Slimme verlichting voor het MKB.

 

Pas de verlichting aan via een smartphone.

Installeer tot 200 lichtpunten per project.