Desinfectieverlichting: UV-C-lampen

We bieden apparatuurproducenten en zuiveringsbedrijven geavanceerde UV-desinfectieoplossingen, die nodig zijn om de concurrentie voor te blijven. Maar onze expertise gaat veel verder dan innovatieve producten. We hebben ook een bewezen staat van dienst op het gebied van UV-C-technologieën en bieden uitstekende ontwikkelingsondersteuning, waaronder het testen van microbiologische prestaties. Een serviceniveau en ondersteuning waar sectorstandaarden op worden gebaseerd.

UV-C-oplossingen

Huishoudelijk, water en lucht

Water, gemeentelijk en industrieel

Lucht, commercieel en professioneel

Een kleine kanttekening

UV-C-lampen vormen een minimaal risico wanneer ze worden gebruikt door professionals die weten hoe ze de lampen moeten gebruiken. Ze moeten hun ogen en huid beschermen om schade door het licht en ernstig letsel aan de ogen en huid te voorkomen. We raden klanten aan om behoedzaamheid te betrachten bij het uitzoeken van middelen en apparatuur, die aantoonbaar getest moeten zijn door derden. De materialen en elektrische onderdelen van middelen en apparatuur moeten gecertificeerd zijn door erkende organisaties zoals NSF, UL, CSA, DVGW-OVGW of volgens andere relevante internationale voorschriften.

Op dit moment is geen van onze UV-C-lampen gecertificeerd of goedgekeurd als medisch apparaat. Signify en/of een van haar andere groepsondernemingen beogen derhalve momenteel niet dat deze lampen waar dan ook ter wereld worden gebruikt als medische apparatuur. Planten en/of materialen die worden blootgesteld aan hogere doses UV-C, kunnen beschadigd raken en/of verkleuren.