Jouw huid, onze zorg

UVB Narrowband-lampen

Philips UVB Narrowband lampen zijn het meest effectief voor de behandeling van huidziektes

Meer dan 400 onafhankelijke klinische onderzoeken wereldwijd hebben aangetoond dat de Philips UVB Narrowband (TL/01) fototherapie-lampen het effectiefst zijn in de behandeling van psoriasis en vitiligo, evenals andere minder voorkomende huidziektes.*

* FDA heeft Philips Narrowband fototherapielampen goedgekeurd voor de behandeling van psoriasis en vitiligo.

Sinds 1988

Philips heeft niet alleen de eerste UVB Narrowband-lampen (TL/01) geïntroduceerd, maar we blijven ook innoveren in samenwerking met toonaangevende onderzoekspartners wereldwijd om het gemak, rendement en de veiligheid van onze fototherapie-oplossingen te verbeteren. Door professionals, voor professionals.

Philips TL/01-lampen zijn effectiever in minder tijd

Philips UVB Narrowband-lampen (TL/01) hebben een nauwkeurige en unieke spectrale energieverdeling met een emissiepiek van 311 nm die de kans op mogelijke bijwerkingen zoals roodheid en jeuk minimaliseert. Ook is er een kortere blootstellingsperiode nodig. Meer effect, meer comfort.

Vertrouwen is belangrijk

Met Philips UVB Narrowband fototherapielampen weet je zeker dat je je patiënten een effectieve behandeling biedt met zo min mogelijk bijwerkingen. Ga niet voor minder, maar kies Philips fototherapielampen.

Effectieve fototherapie

Met fototherapie zijn er minder specifieke golflengtes nodig van het natuurlijke spectrum van de zon voor de behandeling van psoriasis, vitiligo, hyperbillirubine en andere huidziektes.

Onze partners in lichttherapie-oplossingen

Downloads