U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  StoreWise

   

  LED-supermarktverlichting

  Slimme supermarktverlichting

  Supermarkt verlichting draait om het balanceren van energie-efficiëntie en kostenbesparing en het tegelijk creëren van een gedenkwaardige winkelbeleving. Met StoreWise slimme winkelverlichting kunt u alle drie tegelijk doen. Naast de aantrekkelijke LED-verlichting die de energiekosten vermindert, zorgen lichtregelsystemen en software voor verdere energiebesparing terwijl ze tegelijk zorgen voor een uitstekende winkelbeleving om de omzet te bevorderen en aan uw merk te bouwen.

   

  StoreWise is een toekomstbestendig platform dat een volledig unieke oplossing voor uw winkel levert. Het helpt u het aanzien van producten te optimaliseren; het schept tevens de juiste sfeer voor klanten en geleidt hen door uw winkel. En dat alles met de kracht van licht. StoreWise laat zich gemakkelijk installeren en onderhouden en biedt u de mogelijkheid gepersonaliseerde verlichtings‑ en dimschema's te maken  met behulp van onze handige app voor winkelmanagers.

  Slimme supermarkt verlichting – energie-efficiënte armaturen met centrale regelsystemen en software-apps

  Daarmee kunnen zij het licht aanpassen aan het ritme van de dag en specifieke afdelingen benadrukken tijdens een promotie of speciale gebeurtenis. Ontsluit onmiddellijk de voordelen van slimme winkelverlichting via flexibele pakketten die energie-efficiënte armaturen combineren met centrale regelsystemen en software-apps.

   

  Bekijk alle mogelijkheden op het gebied van supermarkten en grote winkelketens.

  De voordelen van StoreWise in één oogopslag

  Versterk de stopkracht en verhoog de omzet met de StoreWise LED-verlichting voor kruidenierswinkels van Philips Lighting
  Energie besparen

  Creëer een gedenkwaardige beleving

  Versterk de stopkracht en herhaalde bezoeken met een gastvrije omgeving waarin producten er altijd op hun best uitzien.

  Energie besparen

  Bespaar energie

  Bespaar gemiddeld 35% extra op energiekosten met een slim dimregelsysteem, bovenop de besparingen die al bereikt worden door over te schakelen op LED's.

  Energie besparen

  Bedien de verlichting in uw supermarkt eenvoudig

  Verander gemakkelijk verlichtingsscènes of ‑schema's en bekijk de statusinformatie via een mobiele app met draadloze bedieningsmogelijkheden.

  Energie besparen

  Maak uw bedrijf toekomstbestendig

  Verbeter de efficiency door supermarkt verlichting te integreren met bedieningssystemen voor de voorzieningen in uw pand – en voeg gemakkelijk nieuwe winkels toe aan uw systeem naarmate uw bedrijf groeit.

  Wat is mogelijk met StoreWise?

   

  StoreWise is een connected LED-supermarkt verlichtingssysteem dat u zowel in één als meerdere winkels kunt gebruiken. De besparingen nemen toe als u extra functie toevoegt zoals daglichtbenutting, tijdsplanning en aanwezigheidsdetectie.

  Hoe StoreWise werkt

  StoreWise bevat hulpmiddelen die het eenvoudig maken alles uit uw verlichtingssysteem te halen.
  Versterk de stopkracht en verhoog de omzet met de StoreWise LED-verlichting voor kruidenierswinkels van Philips Lighting
  StoreWise gebruikersinterface

  StoreWise gebruikersinterface
  Met de mobiele applicatie kunt u voorinstellingen aanmaken en bewerken, schema's bewerken en de status controleren, maar ook handmatig vooraf ingestelde mogelijkheden selecteren.
  Droogcontactapparaten

  Lichtregelsystemen
  Regelsystemen stellen u in staat gebruik te maken van slim dimmen, tijdsplanning en zone-indeling, terwijl integratieapparatuur u in staat stelt uw verlichtingssysteem te verbinden met systemen van derden, zoals beveiliging, klimaatregeling en gebouwbeheer.
  Sensors

  Sensors
  Sensors maken het mogelijk activiteit te detecteren en afhankelijk daarvan te dimmen of lichter te maken.
  LED-armaturen

  LED-armaturen
  Wij leveren een compleet programma LED-armaturen voor winkels, met inbegrip van accent‑, lineaire en algemene verlichting.
  Verlichtingsrecepten voor verse levensmiddelen

  Recepten voor verse levensmiddelen
  Verbeter de presentatie van levensmiddelen en verminder voedselverspilling met FreshFood-armaturen en ‑verlichtingsrecepten.

  Casestudy's

  Meer weten?

  Neem voor vragen en nadere informatie contact met ons op.

  Blijf op de hoogte


  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatige updates over evenementen en relevante ontwikkelingen op het gebied van winkels en horeca.