U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  SpaceWise

   

  Flexibele, energiezuinige LED-verlichting voor werkruimten

  Neem uw lichtregeling in eigen handen 

  SpaceWise is een innovatief LED-verlichtingssysteem met ingebouwde draadloze regelaars waarmee u verlichtingszones kunt configureren die passen bij de indeling van uw kantoor. De lichtregelsystemen zorgen voor een nauwkeurige zone-indeling zodat alleen bezetten gedeelten van uw kantoor volledig verlicht worden terwijl andere, niet gebuikte zones op een niveau van achtergrondverlichting blijven. Zo bespaart u energie zonder afbreuk te doen aan het visuele comfort.

   

  De verlichting kan binnen de zones ook aangepast afhankelijk van de voorkeuren van de mensen die daar werken, wat voor iedereen een uitnodigende, comfortabele omgeving oplevert. En als mensen zich comfortabel voelen, zijn ze productiever.

  Draadloos geregeld verlichtingssysteem - Philips SpaceWise

  De voordelen van SpaceWise in één oogopslag

  Energiezuinige verlichting met aanwezigheidsdetectie verlaagt de energiekosten
  Energie besparen

  Energie besparen

  LED-armaturen en daarin opgenomen sensors verminderen het energieverbruik met wel 70%

  Energie besparen

  Kosten verminderen

  Automatisch dimmen verzekert dat u alleen betaalt voor verlichting waar en wanneer die nodig is

  Energie besparen

  Visueel comfort leveren

  Stel verlichtingsniveaus in om medewerkers blij en productief te houden en hen een veilig gevoel te geven

  Energie besparen

  Eenvoudig te installeren en flexibel

  De installatie is eenvoudig en draadloze regelsystemen verzekeren dat het systeem gemakkelijk opnieuw geconfigureerd kan worden om elke verandering in de kantoorindeling te ondersteunen

  Energie besparen

  Beschermen van de planeet

  Duurzame LED-technologie helpt niet alleen het milieu – zij helpt u ook aan de eisen te blijven voldoen en u kunt er credits voor Green Building Certification mee verdienen 

  Hoe SpaceWise werkt

   

  Met SpaceWise kunt u lichtzones configureren die via een sensor geactiveerd worden als er mensen aanwezig zijn.

  Systeembouwstenen

  De LED-armaturen van de SlimBlend-reeks verbeteren uw werkplek doordat ze licht van hoge kwaliteit leveren en een aantrekkelijke vormgeving hebben. Als ze als onderdeel van het SpaceWise draadloze regelsysteem werken, kunnen extra energiebesparingen behaald worden doordat ze de juiste hoeveelheid licht leveren, maar alleen waar en wanneer dat nodig is.

   

  Elke armatuur is voorzien van een geïntegreerde aanwezigheidssensor die informatie over het al dan niet beet zijn van de ruimte deelt over het draadloze netwerk. De aanwezigheidssensor verzekert dat de juiste hoeveelheid licht wordt geleverd op de werkplek als daar medewerkers aanwezig zijn, wat zorgt voor visueel comfort.

   

  De draadloze technologie van SpaceWise, die beschikt over verblijfstijdfunctionaliteit, is een flexibele oplossing met intuïtieve regelaars voor probleemloze energiebesparing en tevreden gebruikers. Zij kan eenvoudig geconfigureerd worden via een op een app gebaseerd ingebruikstellingshulpmiddel. De app biedt de flexibiliteit om de lichtinstellingen in uw kantoor aan te passen en de verlichtingsconfiguratie te veranderen als de kantoorindeling verandert.

  SpaceWise - maatwerkoplossing voor werkruimten
  Verlichting die niet aan kantoornormen voldoet maar wel de energie‑ en onderhoudskosten verlaagt.

  SlimBlend rechthoekig, hangende montage

  SlimBlend vierkant biedt effecten die het comfort verbeteren, zoals diffuse verlichting die opgaat in de architectuur van uw plafond

  SlimBlend vierkant, inbouwmontage 

  Diensten voor SpaceWise

  Servicepakketten

  Servicepakketten

  Bescherm de investering in uw kantoor met een op maat samengesteld servicepakket van Philips Lighting dat langdurige prestaties en een probleemloze werking verzekert.

  Casestudy's

  Contact

  Neem voor vragen en nadere informatie contact op
  met ons lokale klantencentrum. 

  Ontdek meer over verlichtingssystemen voor uw gebouw