U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  RoomFlex

   

  Een slim kamerbedieningssysteem

  Vergroot de beleving van uw gasten met een wow-factor 

  Inspireer de loyaliteit van klanten met een perfecte beleving door gasten. De slimme RoomFlex kamerbedieningssystemen combineren sensors, innovatieve verlichting en systeemintegratie om de dienstverlening aan klanten nieuwe betekenis te geven.

   

  Leg de lat voor dienstverlening hoger met hotelkamers die gasten bij binnenkomst detecteren om de verlichting en kamertemperatuur onmiddellijk aan te passen zodat zij zich thuis voelen. Gasten kunnen de instellingen gemakkelijk personaliseren via het kamerbedieningssysteem, en kunnen zelfs kiezen of zij op een natuurlijke manier door licht gewekt willen worden in plaats van door een wekker.

   

  Maak bovendien uw hotel efficiënter met het RoomFlex bedieningspaneel dat geïntegreerd kan worden met de klimaatregeling en andere hotelbeheersystemen om over het hele hotel inzicht te krijgen in het energieverbruik door verlichting en de aanwezigheid in kamers.

  RoomFlex - bedieningssysteem voor gastenkamers van Philips Lighting

  Voordelen van RoomFlex in één oogopslag

  RoomFlex van Philips Lighting geeft uw klanten het heft in handen en geeft hotelmanagers een beter inzicht
  Controle

  Zorg dat gasten zich welkom voelen

  Als de gast zijn kamer betreedt, activeert dit een verwelkomende verlichtingsscène en temperatuurinstelling, gaan de gordijnen open en wordt de huishoudelijke dienst gewaarschuwd.

  controle

  Verbeter de beleving van gasten

  Gasten gebruiken hun kamerbedieningssysteem om de verlichting te personaliseren en hun voorkeurstemperatuur in te stellen. Door sensors geactiveerde anti-struikelverlichting beschermt gasten gedurende de nacht en een nagebootste zonsopkomst wekt hen op een natuurlijke manier.

  controle

  Bespaar energie

  Detecteer daglicht en bezetting van de gastenkamer en pas de verlichting en andere systemen onmiddellijk aan.

  controle

  Verbeter de operationele efficiency

  Krijg een compleet en real-time overzicht van uw gastenkamers en verzoeken om dienstverlening via een bedieningspaneel dat u kunt integreren met andere hotelbeheersystemen.

  controle

  Voer proactief onderhoud uit

  Lever een efficiënte huishoudelijke dienst en reparaties met sensors in de hotelkamerverlichting die sms‑ en e‑mailmeldingen naar uw team activeren.

  Wat is mogelijk met RoomFlex?

   

  RoomFlex van Philips Lighting is een slim kamerbedieningssysteem dat sensors, innovatieve LED-verlichting en systeemintegratie combineert om de beleving van gasten te verbeteren.

  Hoe het werkt

  RoomFlex is een compleet plug-and-play verlichtingssysteem voor hotelkamers dat is aangepast aan de behoeften van uw hotel. Het werkt met een brede reeks professionele lampen, armaturen en sensors van Philips Lighting. Neem contact op met uw lokale vertegenwoordiging van Philips Lighting om te weten te komen welke worden aanbevolen voor uw land of regio.
  Het RoomFlex hotelkamerbedieningssysteem van Philips Lighting biedt bediening via een bedieningspaneel en kan geïntegreerd worden met andere hotelsystemen

  RoomFlex bedieningspaneel voor hotels  

  Uw bedieningspaneel toont u alle kamers in het netwerk van uw hotel zodat u de status, onderhoudsverzoeken en gegevens van andere geïntegreerd hotelsystemen kunt bekijken, zoals klimaatbeheersingssystemen en Opera Oracle.
  Met het Antumbra-paneel van Philips Lighting kan uw RoomFlex kamerbeheersysteem worden aangepast aan het merkbeeld van uw hotel

  Antumbra kamerbedieningspaneel

  Kamerbedieningspanelen lichten op als zij gasten detecteren. Ze kunnen worden aangepast met de merkidentiteit, lettertypen en gewenste knoppen van uw hotel, en kunnen worden geïntegreerd met uw klimaatbeheersingssysteem voor het weergeven van kamertemperatuur en regelsystemen. De ingebouwde klok kan ook de wekprocedure activeren.

  Casestudy's

  Contact

  Neem voor vragen en nadere informatie contact op
  met ons lokale klantencentrum. 

  Uitgerust wakker worden

   

  Hotelgasten hebben nu zelf controle over hun

  verlichting, vallen gemakkelijker in slaap en ontwaken

  zachtjes door een nagebootste zonsopkomst. Het is een geweldige manier

  om de beleving van hun verblijf te verbeteren.

  Ontdek andere verlichtingssystemen voor uw hotel