U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  GreenWarehouse

   

  Energie-efficiënte LED-verlichting voor industrie en logistiek

   

   

  Uw meest efficiënte magazijn tot nu toe

  De dagen van kostbare industrie‑ en logistiekverlichting die de klok rond brandt, zijn geteld. Met GreenWarehouse kunt u op aanvraag veilige, efficiënte industriële verlichting leveren dankzij sensors die mensen en voertuigen detecteren en de verlichting automatisch aanpassen tot de juiste niveaus.

   

  GreenWarehouse is geschikt voor nieuwe en bestaande magazijnen en industriële gebouwen van elk formaat, ongeacht of het gaat om open ruimten of ruimten die voorzien zijn van stellingen. Dankzij energie-efficiënte industriële LED-lampen met lange levensduur en flexibele dimzones kan het tot 50%* besparen op energiekosten.

   

  Het is eenvoudig te installeren:  vervang gewoon de bestaande armaturen. Er is geen nieuwe kabelinfrastructuur nodig en dankzij de draadloze regelaars kunt u uw systeem eenvoudig configureren.

  *Gebaseerd op een oppervlak van 10.000 m² over een periode van 10 jaar, door de installatie- en bedrijfskosten van ons GreenWarehouse-systeem te vergelijken met die van een traditionele fluorescentieoplossing zonder dimregelaars.
  GreenWarehouse - Magazijnverlichting is slimmer geworden

  Voordelen van GreenWarehouse in één oogopslag

  Met GreenWarehouse industriële verlichting van Philips Lighting kan uw magazijn tot 50% op energie besparen
  Creëer een veilige en duurzame voorziening met aanwezigheidsdetectie die alleen de verlichting inschakelt die nodig is voor een bepaalde activiteit
  Maak verlichtingszones, profielen en dimniveaus op maat om exact de juiste lichtniveaus te leveren die nodig zijn om uw team productief te houden en tegelijk energie te besparen
  Verlaag de onderhoudskosten met de lange levensduur van industriële LED-lampen, en bespaar nog meer op het energieverbruik door het achtergrond-dimniveau in te stellen op 10%
  Ga snel van start met plug-and-play draadloze regelsystemen en configureer uw verlichting eenvoudig opnieuw als de indeling van uw accommodatie verandert

  Wat is mogelijk met GreenWarehouse?

   

  Met GreenWarehouse van Philips Lighting kunt u flexibele dimzones creëren zodat iedereen veilig, comfortabel en productief blijft.

  Hoe het werkt


  GreenWarehouse is een compleet industrieel verlichtingssysteem dat u kunt configureren afhankelijk van de behoeften van uw magazijn of logistieke voorziening.

  Het verlichtingssysteem stelt u in staat uw eigen verlichtingszones te creëren, uw eigen dimniveaus in te stellen en de tijdsduur van specifieke verlichtingspatronen te plannen. En doordat het daadwerkelijk 'plug-and-play' is, bent u op installatiegebied met minimale inspanning klaar om van start te gaan. Sensors voor aanwezigheidsdetectie kunnen op twee manieren geïnstalleerd worden: door externe sensors aan de wand of het plafond te monteren op plaatsen waar ze het best passen in de indeling van uw gebouw, of door armaturen met geïntegreerde sensors te selecteren die de noodzaak van extra hardware wegnemen.

   

  Wij kunnen state-of-the-art oplossingen aanbieden voor alle onderdelen van het magazijn, met inbegrip van de open ruimten, de ruimten met stellingen en de koude opslag. Dankzij draadloze regelsystemen zijn deze gemakkelijk te bedienen en af te stellen, terwijl hun bewegingssensors het eenvoudig maken te besparen op het energieverbruik. We kunnen een pakket op maat samenstellen passend voor uw magazijn, hoe groot dat ook is, want het systeem is volledig schaalbaar. 

  GreenWarehouse ready-armaturen

  GentleSpace gen 2 van Philips Lighting: buitengewoon energie-efficiënte hooghangende verlichting

  GentleSpace gen 2

   

  Realiseer besparingen met deze energie-efficiënte armatuur die in de branche de toon aangeeft. Hij biedt flexibele mogelijkheden voor hooghangende verlichting en maakt een centraal noodverlichtingsnet mogelijk (PSED).

  Energie-efficiënte hooghangende LED-verlichting industriële gebouwen met hoge plafonds

  GentleSpace gen 2  


  Verbeter de operationele efficiëntie in uw industriële gebouw met hoge plafonds door uw 400 W HID‑ en T5 6x 54 W hooghangende verlichting te vervangen. Kies de optie van draadloze GreenUp Highbay om tot 88% energiebesparing te realiseren met aanwezigheidsdetectie en bediening via een in de hand te houden afstandsbediening.
  Energie-efficiënte hooghangende verlichting met LED-optiek voor hoge stellingen

  GentleSpace gen 2


  Realiseer snel energiebesparingen door uw 250 en 400 W hooghangende HID-verlichting rechtstreeks te vervangen door deze LED-optieken voor hoge stellingen. Die zijn speciaal ontworpen voor het verlichten van verticale vlakken in magazijnen door in elke situatie een optimaal zicht mogelijk te maken.
  GreenPerform Batten van Philips Lighting: energie-efficiënte industriële LED-lampen met lange levensduur die u draadloos kunt regelen

  GreenPerform Batten


  Bespaar tot 50% energie ten opzichte van conventionele T8-balken met commerciële LED-verlichting die u draadloos kunt bedienen vanaf een afstandsbediening.
  Maxos fusion van Philips Lighting: Verminder de kosten van magazijnverlichting met een LED-draagprofielsysteem met ge:integreerde sensors

  Maxos fusion


  Krijg een uitmuntende lichtkwaliteit met minder armaturen en verlaag de kosten van magazijnverlichting met meer dan 50% in vergelijking met fluorescentielampen. Dit LED-draagprofielsysteem heeft geïntegreerde sensors voor het verzamelen van gegevens over het gebruik van het magazijn om verdere verbeteringen van de operationele efficiëntie mogelijk te maken. 
  Pacific LED van Philips Lighting: robuuste waterbestendige armaturen die wit licht van hoge kwaliteit leveren voor uw magazijn

  Pacific LED  


  Lever wit licht van hoge kwaliteit met robuuste en waterbestendige armaturen die verblinding minimaliseren en zich eenvoudig laten installeren dankzij de slimme lampvoeten. 

  Diensten voor GreenWarehouse

  Servicepakketten

  Servicepakketten

  Bescherm uw investering in industriële verlichting met een servicepakket op maat Philips Lighting.  Dat omvat langetermijnonderhoud voor een probleemloze werking.

  Casestudy's

  Neem contact op met ons

  Neem voor vragen en nadere informatie
  contact op met ons lokale klantencentrum.

  Ontdek andere verlichtingssystemen voor uw gebouw