U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  GreenParking

   

  Draadloze LED-parkeergarageverlichting met sensors

  Energie besparen en kosten verlagen en tegelijk de veiligheid verbeteren

  Verlichting in parkeergarages kan duur zijn, vooral als die de klok rond wordt gebruikt. GreenParking is een draadloos systeem voor LED-parkeergarageverlichting dat de aanwezigheid van mensen en voertuigen detecteert om verlichting te leveren als die nodig is, energie te besparen en de kosten met wel 80% te verlagen.

   

  Aanwezigheidsdetectie, flexibel dimmen en LED-lampen met een lange levensduur die weinig onderhoud vragen, stellen u in staat duurzamere parkeergarageverlichting te realiseren en tegelijk bezoekers veilig en comfortabel te houden.

   

  Intuïtieve draadloze regelsystemen zorgen ervoor dat deze plug-and-play-oplossing zich eenvoudig laat installeren en programmeren in zowel nieuwe als bestaande parkeergarages.

  Pacific LED Green Parking-systeem

  Voordelen van GreenParking in één oogopslag

  GreenParking parkeergarageverlichting van Philips Lighting biedt een snel rendement op de investering door energie‑ en kostenbesparingen.

  Bespaar tot 80% op de bedrijfskosten

  Energie-efficiënte LED's en slimme regeltechnologie verminderen het energieverbruik.

  Verminder onnodige verlichting

  Met aanwezigheidsdetectie en zonegewijs dimmen, wordt de parkeergarageverlichting alleen geactiveerd als dat nodig is.

  Houd bezoekers veilig

  Pas de zones van parkeergarageverlichting aan om zicht, veiligheid en comfort te optimaliseren.

  Verlaag de onderhoudskosten

  LED-armaturen gaan langer mee en hoeven minder vaak vervangen te worden.

  Eenvoudig op te waarderen

  Gemakkelijk opwaarderen en toevoegen van nieuwe armaturen, en ze configureren met draadloze plug-and-play regelaars.

  Maak uw parkeergarage toekomstbestendig

  Dit schaalbare systeem werkt voor zowel nieuwe als gerenoveerde parkeergarages.

  Wat is mogelijk met GreenParking?

   

  GreenParking van Philips Lighting is een draadloos LED-verlichtingssysteem dat energie bespaart door aanwezigheidsdetectie en verlichtingszones. 

  Hoe het werkt


  GreenParking is een draadloos verlichtingssysteem dat de lange levensduur en energie-efficiëntie van LED's combineert met regelsystemen, sensors en mogelijkheden van zone-indeling om de veiligheid te verhogen en kosten te verlagen.

  De keuze is aan u!

   

  GreenParking kan op twee manieren geïnstalleerd worden: hetzij door de Pacific LED-armaturen met lange levensduur te combineren met draadloos bestuurde units voor aanwezigheidsdetectie, of door te kiezen voor Pacific LED-armaturen met een geïntegreerde sensor. De armaturen zijn waterbestendig en bestand tegen ruwe omgevingen.

   

  Welke mogelijkheid u ook kiest, u krijgt altijd aanwezigheidsdetectie, automatisch dimmen en een uitstekende lichtkwaliteit zonder kleurvariaties. Externe sensors kunnen aan de wand of het plafond gemonteerd worden op plaatsen waar ze het best passen in de indeling van uw garage, terwijl geïntegreerde sensors de noodzaak van extra hardware wegnemen. 

   

  De nieuwste generatie Pacific LED-armaturen is de eerste die klaar is voor de circulaire economie in een reeks producten die geoptimaliseerd is voor het model van circulaire verlichtingsdiensten. Ze zijn ontworpen om natuurlijke grondstoffen op een meer effectieve en regeneratieve manier te gebruiken door de materialencyclus te sluiten in overeenstemming met de principes van de circulaire economie. Dankzij hun modulaire opbouw en ontwerp zijn ze gemakkelijk te onderhouden en eenvoudig op te waarden. Ook leveren ze optimale prestaties gedurende hun hele levensduur.

  GreenParking parkeergarageverlichting van Philips Lighting biedt een snel rendement op de investering door energie‑ en kostenbesparingen.

  Casestudy's

  Neem contact op met ons

  Neem voor vragen en nadere informatie
  contact op met ons lokale klantencentrum.

  Ontdek andere verlichtingssystemen voor uw gebouw