U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  ArenaVision

   

  LED-stadionverlichting maakt ongelooflijke ervaringen mogelijk

  Creëer stimulerende ervaringen voor fans in pistes en stadions

  Breng elk evenement tot leven met spannende lichtshows die fans boeien, zowel in het stadion als via live tv-uitzendingen. Ongelooflijke lichteffecten jagen de opwinding aan en helpen sportteams en artiesten de menigte te betrekken bij wat zij doen.

   

  Bij Philips Lighting helpen we accommodaties stadionverlichting te gebruiken om fans een beleving als nooit tevoren te bezorgen. Met ons ArenaVision-systeem kunt u de verlichting aanpassen voor elk sport‑ of amusementsevenement, zodat u uw inkomstenstromen kunt diversifiëren. LED-stadionverlichting voldoet aan de eisen voor tv-uitzendingen en kan ook helpen de bedrijfskosten te verlagen terwijl de duurzaamheid verbeterd wordt.

  Kennismaking Juventus met ArenaVision

  De voordelen van ArenaVision in één oogopslag

  Klik om te vergroten

  Verbeter de beleving van fans

  Creëer verbazingwekkende lichteffecten, gesynchroniseerd met geluid en muziek, om elke game en show spectaculair te maken.

  Diversifieer inkomstenstromen

  Realiseer mooie verlichting voor high-end amusementsevenementen en trek nieuwe partners aan met een strategie voor multifunctioneel gebruik van de accommodatie.

  Voldoe aan de nieuwste normen van tv-zenders en sportfederaties

  Knippervrije LED-verlichting voldoet aan de normen voor HD en super-slow-motion

  Realiseer een veilige accommodatie

  Verlichting van hoge kwaliteit houdt spelers en fans veilig, comfortabel en geconcentreerd op het spel en verbetert de doorstroom van mensenmassa's.

  Verlaag de bedrijfskosten

  Verbeter de duurzaamheid en stroomlijn het onderhoud door middel van energiezuinige LED-verlichting en regelsystemen.

  Wat is mogelijk met ArenaVision?

  ArenaVision is een verlichtingssysteem dat volledige regelbaarheid en bewaking op afstand biedt, terwijl het tevens gekoppeld kan worden met gebouwbeheersystemen. Met een speciaal netwerk van regelsystemen en softwaretoepassingen vormt dit een schaalbare en flexibele verlichtingsoplossing die past bij de specifieke behoeften van uw accommodatie. Om de waarde te maximaliseren, kunt u kiezen uit de volgende drie pakketten: 

  Hoe het werkt

  ArenaVision: bedien stadionlampen vanaf waar u ook bent – via mobiele toegang

  Mobiele toegang

   

  Met behulp van mobiele apparaten kan uw team ArenaVision vanaf nagenoeg overal bedienen, lampen in‑ en uitschakelen, ze dimmen en eenvoudig vooraf ingestelde verlichtingsscènes beheren. Ook kunnen ze de verlichting op afstand bewaken en storingen zoeken. Een maatwerk-interface biedt uw team totale controle.

  ArenaVision LED-sportverlichting die klaar is voor tv-uitzendingen

  Schijnwerpers die klaar zijn voor tv-uitzendingen

  Realiseer telkens weer de beste tv-uitzendingen met knippervrije veldverlichting van ultrahoge kwaliteit die voldoet aan de normen van tv-uitzendingen en sportfederaties. ArenaVision LED -schijnwerpers zijn gericht op het verzekeren van een perfecte horizontale en verticale lichtuniformiteit met acht verschillende optieken die verkrijgbaar zijn om te voldoen aan de verlichtingsbehoeften van uw stadion.

  Zeer schaalbaar

  ArenaVision LED-schijnwerpers worden bediend via een driverdoos die voorziet in in‑/uitschakelen, dimmen en thermisch beheer. Een speciaal Ethernet besturingsnetwerk met Art-Net-protocol en DMX-netwerkknooppunten verbindt alle systeemcomponenten in een zeer schaalbare en flexibele verlichtingsarchitectuur.
  ArenaVision: onmiddellijke lichtshows in het stadion met vooraf ingestelde verlichtingsscènes

  Onmiddellijke lichtshows

  Accommodatiebeheerders en technici kunnen onmiddellijk verbazingwekkende LED-lichtshows activeren door middel van vooraf ingestelde verlichtingsscènes die zijn opgeslagen in het centrale regelsysteem voor verlichtingsinstellingen van ArenaVision. Verlichtingsscènes kunnen lampen, audio en video omvatten en helpen met één druk op de knop in uw accommodatie de stemming te bepalen en spanning op te bouwen.

  Maatwerk-lichtshows

  Voor speciale gebeurtenissen kunt u externe productieteams toegang verlenen tot uw ArenaVision-systeem via een externe gebeurtenissenconsole. Daarmee kunnen zij uw ArenaVision stadionverlichting synchroniseren met op maat gemaakte verlichtingsprofielen en speciale effecten die worden aangeleverd door artiesten, teams en sponsors.

  Casestudy's

  Contact

  Neem voor vragen en nadere informatie contact op
  met ons lokale klantencentrum. 

  Ontdek andere verlichtingssystemen voor uw accommodatie