De nieuwe bevindingen leidden tot nieuwe innovaties van Philips. We ontdekten dat de beste manier om door verlichting veroorzaakte verkleuring te vertragen, ligt in de toepassing van een armatuur met een optimaal lichtspectrum. Door gebruik te maken van deze baanbrekende technologie kunnen winkeliers kiezen voor een langere schaplevensduur of, als alternatief, voor hogere lichtniveaus.
In proeven verlengde de toonaangevende Philips LED Rose Food-reeks de schaplevensduur van vleeswaren met tot 20% ten opzichte van de conventionele White SON-lampen. Deze proeven bouwen ook voort op bevindingen die zijn afgeleid uit onderzoeken bij klanten, die werden uitgevoerd door een welbekende vleesfabrikant.
De nieuwe bevindingen leidden tot nieuwe innovaties van Philips. We ontdekten dat de beste manier om door verlichting veroorzaakte verkleuring te vertragen, ligt in de toepassing van een armatuur met een optimaal lichtspectrum. Door gebruik te maken van deze baanbrekende technologie kunnen winkeliers kiezen voor een langere schaplevensduur of, als alternatief, voor hogere lichtniveaus.
In proeven verlengde de toonaangevende Philips LED Rose Food-reeks de schaplevensduur van vleeswaren met tot 20% ten opzichte van de conventionele White SON-lampen. Deze proeven bouwen ook voort op bevindingen die zijn afgeleid uit onderzoeken bij klanten, die werden uitgevoerd door een welbekende vleesfabrikant.
De nieuwe bevindingen leidden tot nieuwe innovaties van Philips. We ontdekten dat de beste manier om door verlichting veroorzaakte verkleuring te vertragen, ligt in de toepassing van een armatuur met een optimaal lichtspectrum. Door gebruik te maken van deze baanbrekende technologie kunnen winkeliers kiezen voor een langere schaplevensduur of, als alternatief, voor hogere lichtniveaus.
In proeven verlengde de toonaangevende Philips LED Rose Food-reeks de schaplevensduur van vleeswaren met tot 20% ten opzichte van de conventionele White SON-lampen. Deze proeven bouwen ook voort op bevindingen die zijn afgeleid uit onderzoeken bij klanten, die werden uitgevoerd door een welbekende vleesfabrikant.
De nieuwe bevindingen leidden tot nieuwe innovaties van Philips. We ontdekten dat de beste manier om door verlichting veroorzaakte verkleuring te vertragen, ligt in de toepassing van een armatuur met een optimaal lichtspectrum. Door gebruik te maken van deze baanbrekende technologie kunnen winkeliers kiezen voor een langere schaplevensduur of, als alternatief, voor hogere lichtniveaus.
In proeven verlengde de toonaangevende Philips LED Rose Food-reeks de schaplevensduur van vleeswaren met tot 20% ten opzichte van de conventionele White SON-lampen. Deze proeven bouwen ook voort op bevindingen die zijn afgeleid uit onderzoeken bij klanten, die werden uitgevoerd door een welbekende vleesfabrikant.