U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Het Philips
  Service Tag

  Het Philips Service Tag

   

  Het gebruik van LED's voor buitenverlichting is een groeiende trend vanwege de hoge lichtkwaliteit en energiezuinigheid van de LED-technologie. Maar het onderhoud van LED-armaturen is complexer dan dat van conventionele armaturen en vereist diverse vaardigheden en processen. Vanwege de veiligheid en efficiency neemt de druk om storingen snel op te sporen en te repareren echter snel toe.


  Daarom worden de nieuwste Philips-armaturen en -masten, evenals de dozen waarin ze worden geleverd, voorzien van een service tag met een uniek QR-identificatiesysteem waarmee u elk product afzonderlijk kunt identificeren
  .

  servicelabel

  Hoe profiteert u hiervan?

   

  Dankzij het Philips Service tag kunt u elk onderdeel afzonderlijk identificeren. Dit biedt de volgende voordelen:

   

  • U hebt toegang tot informatie over verlichtingsonderdelen, waar en wanneer dat nodig is. Wanneer u bijvoorbeeld de QR-code op een armatuur scant, worden relevante oplossingen voor storingen weergegeven.
  • Het onderhoud verloopt soepeler dankzij relevante informatie over de configuratie van armaturen en de identificatie van de benodigde reserveonderdelen.
  • Digitale reserveonderdelen zoals LED-drivers kunnen via de NFC-technologie (Near Field Communication) worden teruggezet naar de fabrieksinstellingen.

  Gebruiksvoorbeelden

  Referentie project 

  Doetinchem


  De gemeente Doetinchem richt zich op de toekomst en staat altijd open voor de laatste productinnovaties en nieuwe manieren om beter en efficiënter te werken. Dit keer wilde Rob Crop, beleidsmedewerker buitenverlichting van de gemeente Doetinchem, meer weten over Philips Servicetag – wat het systeem kan betekenen voor de stad en hoe het hun installatiepartner Ziut kan helpen om sneller armaturen te installeren en storingen op te sporen, en ter plekke reserveonderdelen te identificeren en zelfs te programmeren.

   

  Bekijk de video en ontdek hoe Doetinchem dankzij Servicetag beter en efficiënter kan werken.

  service tag app

  Download de Philips Servicetag-app!

   

  Het tijdperk van digitaal onderhoud van armaturen is eindelijk aangebroken! Download nu de Philips Servicetag-app en profiteer meteen van onze informatie- en serviceverlening op de plek zelf!
   

  servicelabel

  Synchroniseer met CityTouch

   

  De app kan worden gesynchroniseerd met de CityTouch-software, wat inhoudt dat de gegevens die via het Philips Service tag zijn verzameld, ook in de CityTouch-workflow-app kunnen worden opgeslagen voor effectief gegevensbeheer.

  Lighting University


  Laat uw bedrijf groeien  

   

  Leer meer over licht met onze video's en webinars.

   

  Meer informatie

   

  Volgende webinar

   Neem op 9 juni deel aan dit webinar en ontdek hoe biomimicry tot effectievere regeneratieve verlichting leidt.
  Openbare ruimte

  Licht voor de openbare ruimte

  Bekijk deze Light Bite-opnamen en kom alles te weten over de nieuwste ontwerpen voor openbare verlichting.

  Mesopisch zicht en straatverlichting

  Bekijk het webinar en ontdek wat het juiste licht is voor veilig rijden in het donker.
  Buitenverlichting