U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Uw sporthal optimaal verlicht

   

  De verlichting van sporthallen laat vaak te wensen over. Veouderde installaties die duur zijn in onderhoud, matige verlichting met hoge energiekosten.. Om nog maar te zwijgen van de minimale mogelijkheden om het licht te regelen. LED sporthalverlichting brengt hier verandering in.

  Philips heeft diverse oplossingen om uw sporthal in topconditie te brengen. Deze duurzame, zeer energiezuinige LED verlichtingsoplossingen worden volledig afgestemd op uw wensen. Het resultaat is een fantastisch verlichte sporthal en een beheerder die helemaal 'in control' is.

  Producten voor
  sporthalverlichting

  sport control led

  SportControl LED

  Het SportControl LED-armatuur is een balvast armatuur voor gebruik in sporthallen en gymzalen. Er zijn varianten bestaande uit 2- of 3 banen met elk 5 LED-boards, en verschillende lichtopbrengsten.
  Bekijk product

  Bereken de  
  totale eigendomskosten

   

  De druk op het verminderen van de energie-, onderhouds- en bedrijfskosten blijft onverminderd bestaan om te kunnen voldoen aan de doelstellingen voor klimaatverandering en budget. Het begrijpen van de totale kosten van een verlichtingsinstallatie over de gehele levensduur wordt steeds belangrijker doordat budgetten krapper worden en planningen voor de langere termijn vereist worden.

   

  Bereken uw besparingen

  Hoe kunnen we
  u helpen met
  onze diensten?

  Wij helpen met Philips Service en maak samen de juiste lichtplan.| Philips Lighting horeca verlichting
  Philips biedt een compleet pakket end-to-end diensten dat u kan helpen met diverse taken en dat het risico voor uw investering minimaliseert. Onze diensten zijn afzonderlijk verkrijgbaar of kunnen gecombineerd worden om een maatwerkpakket samen te stellen, wat een gecoördineerde turnkey-oplossing garandeert.

  Meer informatie nodig?

  Neem contact op

   

  Kom in contact met ons lokale contactcenter voor vragen of offertes.

  Vind een dealer

   

  Vind de dichtstbijzijnde dealerlocatie waar u onze producten kunt aanschaffen.

  The Lighting University

   

  Academy

   

  Academy

   

   

  De Lighting University biedt een veelomvattende reeks educatieve hulpmiddelen voor mensen die hun kennis van verlichting willen uitbreiden.

   

  Leer meer

   

  Laat uw bedrijf
  groeien
   

   

  Leer meer over licht met onze video's en webinars.