U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Recreatieve buitensport

  Voetbal

  Voetbal

   

  De verlichting van voetbalvelden moet voldoen aan een aantal belangrijke eisen en voorwaarden. Wij spelen in op deze behoeften en bieden betrouwbare en energiezuinige oplossingen op maat

   

  Bekijk het lichtplan voor uw voetbalvelden en neem contact op!

  Tennis

  Tennis

   

  De verlichting van tennisbanen moet voldoen aan een aantal belangrijke eisen en voorwaarden. Wij spelen in op deze behoeften en bieden betrouwbare en energiezuinige oplossingen op maat.

   

  Bekijk het lichtplan voor uw tennisbanen en neem contact op!  

  Hockey

  Hockey

   

  De verlichting van hockeyvelden moet voldoen aan een aantal belangrijke eisen en voorwaarden. Wij spelen in op deze behoeften en bieden betrouwbare en energiezuinige oplossingen op maat.

   

  Bekijk het lichtplan voor uw hockeyvelden en neem contact op!

  Golf

  Golf

   

  De verlichting van een driving range moet voldoen aan een aantal belangrijke eisen en voorwaarden. Wij spelen in op deze behoeften en bieden betrouwbare en energiezuinige oplossingen op maat.

   

  Bekijk het lichtplan voor uw golfbaan en neem contact op!

  Atletiek

  Atletiek

   

  De verlichting van atletiekbanen moet voldoen aan een aantal belangrijke eisen en voorwaarden. Wij spelen in op deze behoeften en bieden betrouwbare en energiezuinige oplossingen op maat.

   

  Bekijk het lichtplan voor uw atletiekaccommodatie en neem contact op!

  Overige sporten

  Overige sporten

   

  Er zijn natuurlijk vele andere sporten en sportcomplexen, buiten de op deze pagina specifiek benoemde sporten. Ook voor deze specifieke belangrijke eisen en voorwaarden spelen wij in op uw behoeften met oplossingen op maat. En uiteraard betrouwbaar en energiezuinig.

   

  Neem contact op!