U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Slimme verlichting voor kantoren,
  meer dan alleen licht

  Het is goed te zien dat Philips Lighting hier het licht doet


  Slimme verlichting gebruikt de connectiviteit van uw gebouw om het energieverbruik te verminderen, de gebouwbeheerkosten te minimaliseren en de productiviteit en het welbevinden van de gebruikers van het gebouw te verhogen.

  Deze whitepapers helpen u bij het maken van een juiste investeringsbeslissing voor een duurzaam, efficiënt en toekomstigbestendig kantoorgebouw.  U kunt alle whitepapers gratis downloaden

  PHILIPS SMARTOFFICE LIGHTING VISUAL CONNECTING

  Connected Office Lighting


  Connected Office Lighting geeft inzicht in het gebruik van gebouwen en kantoorruimtes, en leidt tot een slimmer beheer ervan

  U bespaart niet alleen op energie en kosten, u biedt de gebruikers ook extra comfort.

  PHILIPS SMARTOFFICE LIGHTING VISUAL DUURZAAMHEID

  Duurzaamheid


  De duurzaamheid van uw bedrijfspand verbeteren is niet alleen goed voor het milieu en uw reputatie, het verhoogt ook nog eens uw omzet.

  PHILIPS SMARTOFFICE LIGHTING VISUAL ALGEMEEN

  Het Nieuwe Werken


  Met slimme verlichting creëert u de optimale omstandigheden om de ideale werkplek te bieden. Met snelle verbindingen en nieuwe werkplektools zijn mensen mobieler dan ooit en kunnen zo op afstand samenwerken.
  PHILIPS SMARTOFFICE LIGHTING VISUAL KOSTENBESPARING

  Kostenbesparing


  Slimme verlichting maakt kantoren niet alleen groener door te besparen op energiekosten. Het blijkt dat bedrijven exponentieel meer kunnen besparen door optimalisering van ruimtegebruik en productiviteit van medewerkers.
  PHILIPS SMARTOFFICE LIGHTING VISUAL WELLBEING

  Welzijn op kantoor


  Met slimme verlichting kunnen uw medewerkers individueel hun werkomgeving aanpassen. Zo bepaalt iedere medewerker zijn eigen comfort en ideale werkomstandigheden wat een positief effect heeft op zijn of haar productiviteit.

  Slimme kantoorverlichting

  Connected Office Lighting

  Connected Office Lighting


  Philips Connected Office Lighting is 's werelds eerste complete Power-over-Ethernet (PoE) connected verlichtingssysteem voor kantoren. Het biedt medewerkers de mogelijkheid hun verlichting persoonlijk te regelen via hun smartphone en geeft gebouwbeheerders inzichten in het gebruik van het gebouw.
  Smart Building

  Smart Building


  Ontdek hoe de impact van economische, sociale en ecologische factoren en een toegenomen bewustzijn over het welzijn van onze werknemers, de behoefte aan nieuwe werkplekken heeft gecreëerd. Digitalisering, flexibel werken, energie-efficiëntie, … laat u inspireren door de bevindingen van topbeleggers, ontwikkelaars, ontwerpers en eigenaars van kantoorgebouwen, ongeacht de uitdagingen die u moet aangaan.
  Circular Lighting

  Circular Lighting


  Philips introduceert ‘Circular Lighting’: een lighting service waarmee u en Philips bijdragen aan een wereld met minder afval en een optimaal behoud van grondstoffen.

  Geïnspireerd?


  Neem contact met ons op voor al uw vragen en verzoeken.