U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Circular lighting
  levert direct geld op

  Koop licht, geen lampen


  Circulair ondernemen heeft de toekomst. Steeds meer bedrijven ontdekken de meerwaarde ervan voor de leefomgeving én hun onderneming. Staat u ook voor de uitdaging om energiekosten te verlagen, CO2-uitstoot te verminderen, materiaal te besparen en - waar mogelijk - te hergebruiken, en dit alles op een duurzame manier? Philips Circular lighting biedt op al deze vraagstukken het ideale antwoord.

  Philips Lighting neemt duurzaamheid serieus. Al zolang er verlichting bestaat gebruiken we het op dezelfde manier. Maar waarom zouden we niet verder blijven nadenken over de manier waarop we ons licht gebruiken? Want het kan anders. En veel duurzamer.

  Met Philips Circular lighting koopt u licht, geen lampen. Niet langer staat het bezit van lampen centraal, maar de focus verschuift naar het gebruik ervan. Deze revolutionaire manier van zakendoen heeft grote voordelen: U investeert niet in apparatuur, u neemt alleen licht af. De verantwoordelijkheid voor beheer, onderhoud en innovatie ligt bij ons. Circular lighting betekent ook het maximale hergebruik van apparatuur en zoveel mogelijk behoud van grondstoffen. Naast een duurzame manier van zakendoen, profiteert u ook meteen van een forse energiebesparing vanaf dag 1 en van lagere onderhouds- en beheerskosten. 
  De pijlers van de circulaire economie

  Beter voor de toekomst en voor uw portemonnee

  Circulaire verlichting levert u direct geld op. Dankzij het lage energieverbruik van LED-verlichting, dat kan oplopen tot wel 40% in vergelijking met conventionele verlichting, zal uw maandelijkse energierekening fors dalen. En door de lange levensduur van de verlichting, zullen ook de operationale kosten verlagen. Maar het belangrijkste voordeel voor u: Philips blijft verantwoordelijk voor de verlichtingsinstallatie. U hoeft dus niet te investeren in lampen, maar betaalt alleen een maandelijkse Circular lighting fee. Tel uw winst meteen uit!
  De pijlers van de circulaire economie
  Philips Circular lighting is een lighting service waarmee u en Philips bijdragen aan een wereld met zo min mogelijk afval en een optimaal behoud van grondstoffen. Met Circular lighting verschuift de focus naar een circulaire economie, waarin ‘bezit’ vervangen wordt door ‘gebruik’.