U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Verander  

  winkels in verhalen

  AmbiScene

  flexibele verlichting voor winkelomgevingen

  AmbiScene opent nieuwe deuren voor winkeliers. Zijn flexibele verlichting biedt u talloze nieuwe manieren om klanten aan te trekken en hen te inspireren om terug te komen. Maatwerk-verlichtingseffecten kunnen uw merk weerspiegelen en bezoekers helpen de weg te vinden. AmbiScene-verlichting kan met een druk op de knop worden aangepast aan nieuwe collecties en thema's.
  Creëren van een aantrekkelijke winkelomgeving met Philips AmbiScene-verlichting

  Verbeter de beleving van de klant

   

  AmbiScene-verlichting kan elke stap in de rondreis van de klant verbeteren. Trek hun aandacht met fascinerende gevels. Verwelkom hen met een uitnodigende ambiance. Geleid hen naar de artikelen met accenteffecten. Laat ze er geweldig uitzien in de paskamer, en bezorg hen met zoete herinneringen bij de kassa.

   

  Winkeletalage van Markenstore, Duitsland, verlicht met Philips AmbiScene

  Gerealiseerde projecten

  Toepassing van AmbiScene

  Het realiseren van een AmbiScene-oplossing vereist teamwork. Bij het proces kunnen marketingexperts betrokken zijn, evenals winkelconsulenten, architecten, verlichtingsontwerpers, technici, winkelpersoneel en professionals van Philips. Het begint met een concept dat uw merkstrategie weerspiegelt. Dit idee wordt vervolgens door een verlichtingsadviseur vertaald in een creatief ontwerp.


  Daarna wordt uw AmbiScene-ontwerp tot leven gebracht met behulp van baanbrekende lampen, armaturen en regelsystemen. Met verlichtingstechnologie van Philips kan bijna elk denkbaar idee tot werkelijkheid worden gebracht. En dankzij onze intuïtieve interfaces kunt u de sfeer in de winkel gemakkelijk aanpassen en bijstellen voor verschillende gelegenheden

  Philips AmbiScene-verlichting creëert een unieke klantbeleving in schoenwinkel Shoebaloo in Amsterdam, Nederland

  Geïnspireerd door AmbiScene

   

  AmbiScene is geen verlichtingsproduct. Het is een reeks flexibele, dynamische verlichtingssystemen die u op een creatieve en spannende manier assisteren bij uw winkelstrategie. Doordat AmbiScene-lampen geïntegreerd kunnen worden met andere technologieën, kunnen ze gebruikt worden voor het realiseren van interactieve installaties waar klanten van houden.

   

  Modewinkel verlicht met Philips AmbiScene-verlichting

  Downloads

  Boekje AmbiScene

  pdf 15,5 MB

  Neem contact met ons op

   

  Gebruik a.u.b. dit formulier voor vragen over onze professionele verlichtingssystemen

   

  Gebruik ons gedetailleerde formulier voor het indienen van vragen