U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  CityCharm

  Combinatie van sfeer en prestaties

  CityCharm

  Bekijk de Philips Metronomis LED-film

  De CityCharm-reeks is ontworpen voor gebruik in stedelijke ruimten waar sfeer, comfortabele verlichting en aantrekkelijke vormgeving een belangrijke rol spelen. Voor stedelijke situaties zoals woonwijken, parken, voet- en fietspaden is visueel comfort in combinatie met maximale efficientie belangrijk.

   

  Met zijn discrete voorkomen en energiebesparende Technologie voldoet de tijdloze, toekomstbestendige CityCharm-serie aan beide eisen. CityCharm is dag en nacht de perfecte oplossing voor het versterken van de sfeer in uw stad.

  GentleBeam

   

  Het gebruik van microlineaire prisma’s verhoogt het visuele comfort doordat ze een verlicht oppervlak met een gematigde luminantie creeren. Tegelijkertijd blijft de toepassing hoge prestaties leveren.

  Een straat in Couvin, België, die goed verlicht is met Philips Metronomis LED

  Lichthinder


  Als CityCharm is geinstalleerd in woonwijken en er is extra lichtregeling vereist om lichthinder te voorkomen, is een louvre verkrijgbaar die het licht aan de achterzijde reguleert. Deze louvre wordt boven op de LED-printplaat geplaatst en heeft geen invloed op hoe de armatuur er overdag uitziet.

  Complete sets

  Verkrijgbaar met een speciale mast en speciale uithouders die nieuwe of gerenoveerde installaties een samenhangende stedelijke identiteit verschaffen.

  Twee ontwerpen 

  CityCharm wordt geleverd in twee stijlvolle modellen, Cone en Cordoba.

  Kleureffecten

  Rood, groen en blauw gekleurde Interieurdelen verkrijgbaar.

  Intelligente steden
  zijn connected steden

     

  Waterfront
  Harderwijk, Nederland

   

  Het Zuidereiland heeft de primeur met de CityCharm Cordoba, die precies bevat wat ons voor ogen staat: het combineert het vertrouwde beeld van een archetypische lantaarn met een stijlvol, hedendaags design. Daarnaast heeft het alle voordelen van moderne LED-verlichting.”


  - Thijs Kempes, installatiebedrijf Ziut

  Lees meer over dit project

  Projecten in de spotlight


  Hieronder vindt u onze laatste gerealiseerde projecten. Bent u met een soortgelijk project bezig of wilt u vrijblijvend advies? Neem dan contact op via onderstaande knop.

   

  Gemeente Scherpenzeel
   

  Scherpenzeel stapt over op duurzame LED verlichting.


  Lees meer

  Stichting Zozijn Zorg
   

  Stichting Zozijn kiest voor duurzame CityCharm straatverlichting, waarvan de “open” vorm aansluit bij de visie op zorg.

  Lees meer