Zien is geloven is doen

Hoor wat andere professionals te zeggen hebben

3D-printtechnologie maakt de selectie van de juiste downlights eenvoudig voor Marcel Hogenes, een technisch directeur in Nederland. Ontdek meer over de efficiëntieslag die hij kon maken in zijn recente verlichtingsproject met behulp van 3D-geprinte downlights.

Onze meest recente projecten

Luchthaven van Madrid

Luchthaven van Madrid

Gemakkelijk te installeren en lagere kosten

De luchthaven van Barajas in Madrid had twee belangrijke doelstellingen: de kosten verlagen en een oplossing vinden die eenvoudig te installeren was. Met PerfectFit downlights sloegen ze twee vliegen in een klap.

Unica

Unica

Een duurzame keuze voor een milieubewuste onderneming

Unica wilde een gastvrije sfeer creëren in de kantine en vergaderruimte. En omdat deze onderneming klanten adviseert op het gebied van duurzaamheid, was het van wezenlijk belang om het goede voorbeeld te geven. PerfectFit 3D-geprinte downlights met een kleine CO₂-voetafdruk waren de ideale oplossing.

SAS Lounge

SAS Lounge

Een kleine update met veel resultaat

De lounge van de luchthaven moest nodig worden gemoderniseerd, maar er was geen budget voor grote, structurele veranderingen. Daarom kwamen de PerfectFit 3D-geprinte downlights goed van pas. De lounge van SAS werd omgevormd tot een knusse ruimte met speciale downlights die perfect in de bestaande plafondopeningen pasten. Door de strakke nieuwe uitstraling doet de hele ruimte nu totaal anders aan.

Ga meteen aan de slag als professional

Ga meteen aan de slag als professional

Het proces is eenvoudig. Meet eerst de bestaande plafondopeningen om de juiste maat voor jou te vinden. Ontwerp vervolgens online je eigen downlight met onze simpele configuratietool. Downlights kunnen op maat worden gemaakt om te passen in elke opening tussen 150 en 280 mm. Nadat je je armatuur online hebt geconfigureerd, wordt automatisch een specificatieblad gemaakt met de exacte afmetingen. Dit specificatieblad kun je printen en inleveren bij je groothandel. Zodra de bestelling geplaatst is bij de groothandel, wordt je speciale downlight binnen slechts 3-4 weken geprint en bezorgd. De lamp is binnen een paar minuten te installeren, zodat je snel kan genieten van je PerfectFit-oplossing.

We helpen je graag om de groene switch te maken

Ons verkoopteam staat voor je klaar. Als je het formulier invult, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Geïnspireerd?

Deel deze pagina binnen je netwerk.