Aanpasbaar LED-draagprofielsysteem waarin kwaliteit, prestaties en flexibiliteit samenkomen

Vrijheid om te positioneren en te verplaatsen

De Maxos fusion rail is een flexibel, toekomstbestendig draagprofiel dat de basis vormt van het systeem. Door de vrije positioneringsmogelijkheden kun je eenvoudig upgraden of onderdelen op de rail toevoegen of wijzigen om zo de levensduur van het draagprofiel te verlengen.

Zeer efficiënt en lange levensduur

Met opties voor een zeer hoog rendement (tot 185 lm/W) en een zeer lange levensduur (100.000 uur @L80) kunnen ontwerpers geoptimaliseerde, op maat gemaakte oplossingen creëren tegen aantrekkelijke gebruikskosten.

Hoge lichtkwaliteit, uitstekende gelijkmatigheid en kleurconsistentie

Maxos fusion biedt meerdere opties voor de lichtstroom/bundel en de kleur, evenals een assortiment met speciaal ontworpen. OptiSuit-lenzen voor ongeëvenaarde prestaties en een zichtbaar superieure lichtkwaliteit.

Voor een uitgebreid aantal toepassingen

De ideale keuze voor een groot aantal toepassingen en verlichtingsvereisten, van supermarkten en hypermarkten tot industriële productieafdelingen, distributiecentra en magazijnen.

Klaar om te verbinden

Met speciale sensoreenheden profiteer je van de systeemproposities van Interact, zodat klanten beslissingen kunnen nemen op basis van gegevens in industriële en winkeltoepassingen.

Een oplossing voor alles

Er passen tot 13 kabels in het draagprofiel van de Maxos fusion rail, zodat er een grote variëteit aan elektrische stroomcircuits mogelijk is, inclusief noodverlichting voor specifieke projectvereisten.

Maxos fusion

Klaar voor de toekomst

De nieuwe standaard in lichtlijnen

In de industriële en detailhandelssector heeft men verlichting nodig die kwaliteit, efficiëntie en een aantrekkelijke eigendomskosten (TCO) waarborgt. Wij begrijpen de uitdagingen waar u mee te maken krijgt en daarom hebben we oplossingen ontwikkeld die u helpen die te overwinnen.

De voordelen van deze lijnverlichting op een rijtje.

Maak kennis met Maxos fusion

Maxos fusion is een flexibel LED-lichtlijnsysteem dat uitstekende lichtkwaliteit levert terwijl de helft van de energiekosten bespaard worden ten opzichte van fluorescentielampen.  Maar niet alleen energie-efficiëntie is een voordeel, Maxos fusion helpt ook de installatie- en onderhoudskosten terug te dringen. Daarnaast geniet u de volledige vrijheid om de armaturen op de lichtlijn te positioneren waar u maar wilt.

Découvrez les avantages

Ervaar de voordelen

LED-verlichting kan u helpen besparen op energie- en prestatiekosten. Maar de voordelen van LED gaan verder. Met het juiste licht versterkt u de winkelervaring van uw klanten, dringt u de totale eigendomskosten terug en creëert u een veilige, aangename omgeving. 

Voor installateurs

Als installateur bespaart Maxos fusion u een hoop tijd en kosten. U bepaalt zelf de positionering en het aantal LED-armaturen op dit flexibele lichtlijnsysteem. Bekijk hoe Maxos fusion voor u als installateur van toepassing kan zijn.

De installateur aan het woord

Arno Papen is al jarenlang installateur voor Energa en is de eerste die het nieuwe Maxos fusion lichtlijnsysteem installeert Nederland.

Uitgebreide installatievideo

Bekijk stap voor stap hoe u de Maxos fusion lichtlijn installeert in deze uitgebreide installatievideo.

Industrie applicaties

Een lichtlijn met volledige vrijheid

Voorkom een plafond met een wirwar van kabels. Dankzij de 13 aders, de vrijheid om armaturen naar eigen believen te positioneren en de integratie van andere diensten of hardware van derden blijft uw plafond geordend. Daarnaast kan het systeem makkelijk opnieuw worden geconfigureerd. U kunt sensors toevoegen waardoor u data en inzichten kunt vergaren om uw bedrijfsproces te ondersteunen.

Uitstekende TCO

Conform regelgevingen

Uitstekende lichtkwaliteit

Vrijheid om te (her)positioneren

Toekomstbestendig

Winkel applicaties

De winkel van de toekomst

Maxos fusion helpt u met het creëren van een karakteristieke winkelidentiteit, maar helpt u ook uw efficiëntie vergroten.

Aanpasbare winkelsfeer

Uitstekende lichtkwaliteit

Vrijheid om te (her)positioneren

Toekomstbestendig

Klaar voor de toekomst

In een tijdperk van ‘Internet of Things’ is Maxos fusion een drager van connectiviteit, waardoor het u helpt data te verzamelen over het gedrag van klanten in uw winkel. Hierdoor bent u in staat uw winkellay-out te optimaliseren. Daarnaast is Maxos fusion klaar om verbonden te worden met lichtsystemen zoals StoreWise en Philips Indoor positioning.

Download hier de brochure van Maxos fusion, het lichtlijnsysteem van de toekomst.

Brochure

Wees klaar voor de toekomst met Maxos fusion. Bekijk in deze brochure de voordelen voor toepassingen en connectiviteit in de retail en industrie, met systemen zoals StoreWise en GreenWarehouse. Daarnaast bevat deze brochure  alle productspecificaties, optieken en accessoires voor Maxos fusion.