U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties
  Sluit filters Toon filters
  Meer filters tonen
  Minder filters tonen
  • Product
  • Efficacy
  • Lichtstroom lamp (lm)
  • Kleurtemperatuur (K)
  • IES
  • Leaflet

  Sorteren op:

    Informatie over productfamilie

    Philips Mini 300 LED gen3-armaturen, een combinatie van een perfect productontwerp en de nieuwste LED-technologie voor uiterst efficiënte lichtopbrengsten, maken van je benzinestation een oriëntatiepunt en helpen je klanten veilig en met visueel comfort een bezoek te brengen. Philips Mini 300 LED gen3 werkt met geavanceerde LED-armaturen met een intelligent bewegingssensorsysteem, waardoor licht op aanvraag wordt geleverd en door intelligent dimmen meer energie dan ooit wordt bespaard, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor voldoende verlichting voor oriëntatie en veiligheid wanneer het nodig is. De verlichtingsscenario's kunnen naar wens worden aangepast bij de installatie of gedurende het gebruik van de producten. De optionele Philips Master-Slavecombinatie met een ingebouwde aanwezigheids- en lichtsensor maakt een externe sensor overbodig. Eén Philips Master Mini 300 LED gen3 kan tot 6 standaardarmaturen regelen, wat niet alleen een positieve impact op je investering maakt, maar ook extra energie bespaart. Het Philips Mini 300 LED gen3-armatuur is zo licht dat deze moeiteloos door één persoon kan worden geïnstalleerd, en de instellingen van het armatuur kunnen eenvoudig vanaf de grond worden gewijzigd met een smartphone of tablet zodat je niet meer op hoogte hoeft te werken. Met de gratis Philips Mini 300 LED-app kun je zelfs de status van het armatuur aflezen terwijl je stevig op de grond staat. De Philips Mini 300 LED gen3-armaturen in inbouw-, opbouw- en schijnwerperuitvoering, geschikt voor verlichting onder overkappingen, vormen een baanbrekende renovatieoplossing die installatiekosten omlaag brengt.

    Voordelen

    Perfecte kwaliteit van verlichting met keuze uit diverse specifieke lichtbundels die voldoen aan alle vereisten van verschillende configuraties voor benzinestations.
    Verlaagd energieverbruik door middel van aanpasbare ingebouwde regelaars en timer.
    Gemakkelijke ingebruikstelling en opties voor draadloze bediening met smartphones en tablets.
    Licht in gewicht en uiterst eenvoudig voor het gemakkelijk en snel monteren, ook volledig in bestaande installaties in te passen.

    Kenmerken

    Zeer efficiënt long-life Philips LED-platform voor maximale energiebesparing en lagere onderhoudskosten.
    SMART-regelsysteem met ingebouwde bewegingssensormodule en tijdklok om de dimmer op verschillende niveaus te programmeren.
    BASIC+-regelsysteem, alleen met bij de productie ingestelde bewegingssensor, om het licht automatisch enigszins te dimmen.
    Speciale app met eenvoudige gebruikersinterface voor smartphones en tablets.

    Toepassingen

    Benzine- en servicestations
    Downloads
    Leaflets
    Visuals
    Software plugins
    Bijbehorende tools
    • Vink een product aan om het toe te voegen
      
    • Vink een product aan om het toe te voegen
      
    • Vink een product aan om het toe te voegen
      
    Vink een product aan om het toe te voegen

    Meer informatie nodig?

    Neem contact op

     

    Kom in contact met ons lokale contactcenter voor vragen of offertes.

    Vind een dealer

     

    Vind de dichtstbijzijnde dealerlocatie waar u onze producten kunt aanschaffen.