U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties
  Sluit filters Toon filters
  Meer filters tonen
  Minder filters tonen
  • Product
  • Efficacy
  • Lichtstroom lamp (lm)
  • Kleurtemperatuur (K)
  • IES
  • Leaflet

  Sorteren op:

    Informatie over productfamilie

    Pacific LED gen5 is een innovatieve waterdichte LED-armatuur met buitengewone prestaties. Het is de beste in zijn soort en voldoet aan de hoogste eisen van de nieuwe en zware industrie. Het is een zeer robuuste, compacte en betrouwbare armatuur met een geweldige lichtkwaliteit. De Pacific LED gen5 heeft een mooi mechanisch ontwerp (IK08), is beschermd tegen water en stof (IP66) en is bestand tegen chemische stoffen; de perfecte combinatie voor de automobielsector, de voedselsector en de zware industrie. De lamp is ook heel geschikt voor parkeergarages en magazijnen. Pacific LED gen5-armaturen bieden een superieure lichtkwaliteit met homogeen licht, zonder artefacten, en worden aangeboden met meerdere optieken en een groot bereik qua lichtopbrengst (tot 15.000 lm). Hierdoor ben je flexibeler in het samenstellen van een verlichtingsschema. Ook worden ze ontworpen met een circulaire benadering, wat betekent dat deze volledig onderhoudbare armaturen geüpgraded kunnen worden om hun levensduur te verlengen. De armaturen zijn bijzonder snel en eenvoudig te installeren, en hebben verschillende opties voor doorvoerbedrading, aansluiting en montage. Ook vallen ze op door de aantrekkelijke eigendomskosten, energie-efficiëntie en het onderhoudsgemak, met een minimumaantal onderbrekingen van de bedrijfsactiviteiten bij veeleisende toepassingen. En om het helemaal af te maken kunnen de Pacific LED gen5 armaturen geïntegreerd worden met Interact Industry, zodat er nog meer mogelijkheden zijn om de efficiëntie, energiebesparingen, het lichtbeheer, de productiviteit en veiligheid te optimaliseren. In elk opzicht helemaal klaar voor de toekomst. Ontdek de Pacific LED gen5. Optimale prestaties voor veeleisende omgevingen.

    Voordelen

    Een lange levensduur zonder zorgen over je verlichtingsinstallatie.
    Geschikt voor jouw industriële toepassingen dankzij een groot aantal toepassingsmogelijkheden, zoals de voedselproductie, zware en chemische industrieën, de automobielsector, parkeergarages en magazijnen.
    Onderhoud en het vervangen van onderdelen is eenvoudig door de modulaire benadering, zo blijven je onderhoudskosten laag.
    Kan worden geïntegreerd met een Interact connected lighting-installatie om je bedrijfsactiviteiten te optimaliseren en je energieverbuik te optimaliseren.

    Kenmerken

    Zeer energiezuinig en een lange levensduur: tot wel 160 lm/W en een levensduur van 100.000 uur L80.
    Groot aantal toepassingsmogelijkheden met krachtige lichtopbrengst (tot 15.000 lumen) en brede keuze uit optieken, in combinatie met materialen van hoge kwaliteit die bestand zijn tegen chemische stoffen.
    Robuust en compact productontwerp met hoge bescherming tegen water en stof (IP66), in combinatie met een hoge mate van mechanische bescherming (IK08).
    Lichtverdelingen met hoge uniformiteit, verblindingsregeling en zonder artefacten.
    Probleemloze installatie en onderhoud.

    Toepassingen

    Voedselverwerking
    Parkeergarages
    Productie
    Magazijnen/distributiecentra

    Waarschuwingen en veiligheid

    UV-straling tast het materiaal in de loop der tijd aan, waardoor de afdichting niet meer waterdicht is en de IP66-classificatie niet meer van toepassing is.
    Installeer de armatuur niet op plaatsen waar deze wordt blootgesteld aan direct zonlicht.
    Downloads
    Leaflets
    Visuals
    Software plugins
    • Vink een product aan om het toe te voegen
      
    • Vink een product aan om het toe te voegen
      
    • Vink een product aan om het toe te voegen
      
    Vink een product aan om het toe te voegen

    Meer informatie nodig?

    Neem contact op

     

    Kom in contact met ons lokale contactcenter voor vragen of offertes.

    Vind een dealer

     

    Vind de dichtstbijzijnde dealerlocatie waar u onze producten kunt aanschaffen.