Verlichtingsservices zijn nu ondergebracht bij Signify

Lighting Services

De verlichtingsservices zijn nu ondergebracht bij Signify

Verlichtingstechnologie is tegenwoordig tot veel meer in staat dan alleen zorgen voor voldoende licht. Signify gaat voorop met innovatieve verlichtingsservices op maat die je de lichtkwaliteit bieden die je nodig hebt tegen een fractie van de energiekosten en tegelijkertijd je operationele resultaat verbeteren.

Onze Signify-services omvatten: het evalueren van de huidige verlichtingsapparatuur, het maken van een nieuw verlichtingsplan, services voor probleemloos onderhoud, externe ondersteunende services en garanties op de prestaties van onze verlichtingssystemen. Werk samen met Signify en maak je verlichting integraal onderdeel van het succes van je bedrijf. Wij zorgen voor de verlichting zodat jij je kan bezighouden met zakendoen.

Signify Lighting Services

Signify loopt voorop met lighting services op maat die de kwaliteit bieden die je bedrijf verdient.

Adviesservice

Lichtoplossingen op maat

Of je nu alleen je armaturen moderniseert of een complete vernieuwing van je systeem voor ogen hebt, wij kunnen helpen je verlichting te transformeren voor jou en voor je bedrijf.

Servicepakketten

Verleng de levensduur van je verlichting

Verlichting vormt een belangrijk onderdeel van je bedrijf. Daarom bieden we onderhoudsprogramma's op maat om ervoor te zorgen dat je verlichtingssysteem in de loop van de tijd optimaal blijft functioneren.

Managed Services

Wij zorgen voor je verlichting

Van het eerste ontwerp en de installatie tot bediening en onderhoud - wij zorgen ervoor. Jij kan je concentreren op wat je het beste doet: je eigen bedrijfsactiviteiten beheren.

Wil je meer weten?

Neem voor vragen en verdere informatie contact op met je plaatselijke contactpersoon