U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Hulpmiddelen en literatuur

  Ondersteuning voor uw verlichtings projecten 

   

  Philips heeft een grote diversiteit aan hulpmiddelen die u kunnen helpen bij al uw verlichtingsprojecten. Wat de eisen ook zijn, van de verlichting van individuele woningen tot grootschalige industriële verlichting en alles wat daartussen ligt, we hebben een hulpmiddel dat aan uw behoeften tegemoet komt.

   

  Met verlichtingssimulatiesoftware zoals onze plug-ins voor DIALux, Relux en Autodesk 3ds MAX design kunt u exact de juiste verlichting ontwerpen. Ook hebt u volop keuze uit onze mobiele apps, ontworpen om u te voorzien van alle informatie die u nodig hebt als u onderweg bent. En onze Online Productcatalogus bevat gegevens over het hele assortiment van Philips, dus u kunt er zeker van zijn dat u een product vindt dat aan uw eisen voldoet.

  Verlichtingssimulatiesoftware

  Plug-in voor DIALux, Calculux, Relux en 3ds Max

  Download hier uw nieuwste plug-ins voor de verlichtingssoftware Calculux DIALux, Relux en 3ds Max design. En maak het voor uzelf veel gemakkelijker de juiste armatuur te vinden voor uw verlichtingsproject

  Revit-bibliotheek

  Bij Philips streven we ernaar u op de best mogelijke manier te ondersteunen. De Revit-bestanden die we aanbieden, zijn ontwikkeld met flexibiliteit in gedachten. We hebben onze modellen schaalbaar gemaakt en ze eigenschappen meegegeven die voor u nodig zijn om ze te kunnen aanpassen aan uw behoeften.

  Onze mobiele apps

  Philips Lighting Catalogue app
  Licht Catalogus app

  Philips Lighting Catalogue

  Heb je ‘m al?

  Dé Philips Lighting Catalogue app

   

  De onmisbare Philips Lighting Catalogue app met productinformatie, prijzen en bestelgevens, altijd en overal beschikbaar.


  Download hier de app:

  Lighting Hub-app
  Mini300 LED-app
  Mini300 LED-app

  Mini300 LED-app

   

  Een bewegingsdetector in combinatie met een daglichtsensor maakt verdere energiebesparingen mogelijk. Onze Mini300 LED gen2-app biedt gebruikers controle op manieren die eenvoudig niet mogelijk zijn bij andere armaturen.

  Mini300 LED gen2

  Videos

  Woorden zeggen veel, maar soms is het gewoon beter dingen in actie te zien.

   

  Werp eens een blik op onze video's, die allerlei soorten inspirerende en educatieve informatie bevatten. MU wilt misschien een productdemonstratie bekijken? Een casestudy van een project dat lijkt op dat van u? Of misschien gewoon wat leuke dingen die u kunt doen met licht? Als u het erg leuk vindt wat u te zien krijgt, zou u zich kunnen abonneren op ons YouTube-kanaal.

   

  Bekijk alle videos

  Geïnspireerd?

  Contact

   

  Voor (aan)vragen neem contact op met de klantenservice.

  Dealers en partners

   

  Vind onze producten bij lokale dealers en partners.